Bungie: Idén nem lesz Halo: Reach leleplezés, új címen is dolgoznak

2009. július 25.
1.9521
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Ha még nem vagy torkig a napokban felgyülemlő Halo-val kapcsolatos hírekkel, akkor ezúttal is érdemes velünk tartanod, hiszen kiderítettünk néhány érdekes információt többek között a jövő ősszel megjelenő Halo: Reach-csel kapcsolatosan.

Nos, ami fájó kilátás, hogy a produkciót a Bungie idén már biztosan nem fogja leleplezni a közönség figyelő szemeinek kereszttüzében, ennek legfőbb oka, hogy jelenleg a szeptemberben érkező Halo 3: ODST-re koncentrálnak és azt szeretnék, ha a játékosok is ezt tennék.

Ez valahol egy teljesen érthető marketinges húzás lesz, viszont további adalék is van. A Bungie csapata minden jel szerint szakít Xbox 360-on a Halo szériával, a stúdió egyik jeles embere, Lars Bakken állítása szerint a Halo: Reach lesz az utolsó Halo produkciójuk ezen a platformon. Szintén ettől az úriembertől származó hír, hogy a Halo-val elhíresült csapat egy vadonatúj címen is dolgozik serényen, ám annak leleplezésére még nem érett meg az idő, így semmi érdemleges információ sem csurrant-cseppen a készülő, nagy titokban tartott IP-ről. Mivel a stúdió függetlenítette magát 2007-ben a Microsoft-tól, saját döntéseket hozhatnak meg házon belül. A friss címük egyébként már úgy tűnik, hogy nem a Microsoft kiadásában fog napvilágot látni, kiadót vadásznak az ismeretlen produkció számára. Szeptemberben Halo 3: ODST, jövő ősszel Halo: Reach, és valamikor a homályos jövőben egy újabb, nem-Halo-s Bungie játék...


Bungie: Idén nem lesz Halo: Reach leleplezés, új címen is dolgoznak - 2. kép

1 hozzászólás

marco

16 éve, 2 napja

A nem Halo-s Bungie játék! Na arra kíváncsi vagyok, mivel jönnek elő!kacsintó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja