BulletTrain: Az ex-Pandemices fejlesztők új játéka

2010. március 29.
1.6571
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Yoyo profilja, adatai
Yoyo
A 2009-es év egyik legnagyobb vesztesége az EA Pandemic, hiszen egy olyan cég zárta be kapuit, akiknek többek között a kiváló Saboteurt is köszönhetjük, sok egyéb ötletes produktum mellett.

A csapat néhány alkalmazottja azonban nemrég új stúdiót alapított, amely a Downsized Games névre hallgat, a profiljuk első ránézésre azonban jelentősen különbözik a korábban megszokottól. Ezt bizonyítja első fejlesztésük is, a BulletTrain, amely ezúttal nem konzolokra, hanem az Apple iPhone-jára és iPod Touch-jára készül.

A játék tulajdonképpen egy enyhe western stílusú produktum, ám a játékmenetről szinte semmit nem tudni eddig. Ami viszont nagyon érdekes, az a történet, hiszen úgy tűnik, az ex-Pandemices fejlesztőcsapat egy hatalmas fityiszt mutat hajdani kiadójuknak. A BulletTrain története szerint a jövőben hatalmas cégek uralják az univerzumot, s ezek ellen vesszük fel a harcot. Az egyik ilyen céget érdekes módon "Elaborate Acquisitions"-nak hívják, ami rövidítve ugye EA, s ennek a vállalatnak a vezetője a gonosz "JR", ami kísértetiesen hasonlít az EA főnökének, John Riccitellonak a monogramjára. Egyelőre nem tudni, hogy mikor jelenik meg a BulletTrain, de kíváncsian várjuk a fejleményeket.
1 hozzászólás

italianman

11 éve, 7 hónapja és 10 napja

Akkor ez sem lesz kipróbálva soha.

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja