Bulletstorm: A People Can Fly új játéka hivatalosan is felfedve

2010. április 10.
2.5981
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A lengyel People Can Fly csapata 8 éves működése alatt mindössze 1 darab teljes értékű játékot, ennek egy kiegészítőjét, valamint egy konzolportot rakott le az asztalra.

Ez annyira nem tűnik veretes listának, ám ha hozzátesszük, hogy ők állnak az évtized egyik "legcoolabb" FPS-e, a Painkiller mögött, valamint az Xbox 360-ról átportolt Gears of Warjuk sem vallott szégyent PC-n, akkor már mindjárt megváltozik a leányzó fekvése. A tavalyi esztendő utolsó előtti napján mi is megírtuk, hogy a következő játékuk címe valószínűleg Bulletstorm lesz, ugyanis ezt a nevet védették le a megfelelő szervezetnél. Azóta semmit sem hallottunk róla, egészen mostanáig, amikor kiderült, hogy valóban a Bulletstormon dolgoznak a varsói irodákban.

Mindez egyelőre nem a fejlesztők, és nem is a tulajdonos Epic Games képviselőjének szájából hangzott el, hanem a GameInformer magazin májusi számának címlapjáról derült ki. A magazin még nincs az üzletekben, a weblapjukon csak az ilyenkor szokásos borítót villantották meg (lásd lentebb), de már ez is elég, hogy az akciójátékok kedvelői bizseregni kezdjenek. Természetesen sok információ nem derült még ki, mindössze annyit szellőztettek meg, hogy egy shooterrel lesz dolgunk, amelyben a főszereplőnek mutánsok tucatjaival kell elbánnia, miközben különféle kombókat is alkalmazhat. A szerkesztők egy 10 oldalas cikket ígérnek belőle, amely minden bizonnyal képekkel is gazdagon el lesz látva, ám a szkennelt változatok világhálóra kerüléséig kevés az esélye, hogy valamilyen anyagot tudjunk az alkotásból mutatni Nektek. A Bulletstorm megjelenésére 2011 első negyedévében lehet számítani, a bővebb feature-listára pedig napokon belül.

(A fenti kép a Painkillerből van kiragadva.)

Bulletstorm: A People Can Fly új játéka hivatalosan is felfedve - 2. kép


Bulletstorm: A People Can Fly új játéka hivatalosan is felfedve - 3. kép

nincs még hozzászólás

Bulletstorm
8.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja