Bulletstorm: Bejelentve a Gun Sonata DLC

2011. február 23.
3.1511
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A People Can Fly és az Electronic Arts brigádja a tegnap esti órákban bejelentették a Bulletstorm első letölthető tartalmát, amely a Gun Sonata nevet kapta a keresztségben.

A kiegészítés egyelőre pontos megjelenési dátum nélkül létezik, annyi biztos csupán, hogy valamikor tavasszal érkezik, méghozzá PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, 10 dolláros vagy 800 MS pontos árcédulával. A csomag tartalma természetesen már ismert, így elkönyvelhetjük, hogy újabb küzdőterek adják majd a gerincét.

Első ízben ugyanis három vadonatúj térkép érkezik az Anarchy többjátékos módhoz, ezek a Sewers of Stygia, a Hotel Elysium és a Villa. Mindemellett két új pályát is tartalmazni fog még a Gun Sonata, ezeket az Echo módhoz. Ők a Crash Site és a Guns of Stygia nevet kapták, de az együttesen öt új küzdőteret még további apróságok is bővíthetik, ezekről azonban egyelőre még nem érkeztek konkrét információk. Mindemellett befutottak a játék első értékelései, ha erre lennél kíváncsi, az alábbiakban megtekintheted ezeket is:

Joystiq - 4.5/5
CVG - 9.1
GamesRadar - 10
StrategyInformer - 9.5
Wired - 7
VideoGamer - 9
IGN - 8
Eurogamer - 9
GamePro - 4.5/5
Destructoid - 9
The Escapist - 4/5
The Telegraph - 8
GameZone - 7.5
TheGamingLiberty - 6
Bulletstorm első letölthető tartalmát, amely a Gun Sonata nevet kapta a keresztségben.'>
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 6 hónapja és 18 napja

Voltak itt elég elszállt pontozók is. Elég nagy volt a szórás. Éppen ezért mondom mindig, hogy a saját szememnek hiszek, nem a kritikusoknak. Van, aki 6-ot adott, van, aki 10-et, ekkora különbségeknek nem szabadna lenni.

válasz erre
Bulletstorm
8.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaGargameth profiljaBotyi profiljamarco profilja