Bulletstorm bejelentést is tervez a PAX expóra a Gearbox

2019. március 19.
3.9951
Maniac profilja, adatai
Maniac
Tovább folytatja a jövő héten esedékes PAX expós agyhúzást a Gearbox csapata, akik már biztos, hogy elviszik a hátukon az egész showt, hiszen egy sor bejelentést vezettek fel a közelmúltban, de úgy látszik, van még mit előhúzniuk a mókazsákból.

Bár első blikkre úgy tűnhet, hogy ezúttal egy elég egyértelmű teasert kaptunk, azonban valójában talán mégsem olyan könnyű értelmezni a Gearbox következő feladványát, hiszen elsőre talán valamiféle Duke Nukem-játékról lehet szó, azonban sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy ez a képkocka inkább a Bulletstormhoz kapcsolódik.

Azon belül is a Bulletstorm: Full Clip Edition újrakiadásához, mely még nem jelent meg például Nintendo Switch-re, és aki emlékszik rá, Duke Nukem ebben a változatban vendégkarakterként bukkant fel a játékban. Persze az is lehet, hogy nagyot tévedünk, de a külföldi kollégákkal együtt ennek látjuk most a legnagyobb esélyét. Március 28-án kiderül!


1 hozzászólás

Direktor

7 hónapja, 2 hete és 4 napja

Érdekes mix ez a kép. Leginkább Duke nukem miatt.

válasz erre
Bulletstorm
8.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
Minden hír, videó és cikk
PAX 2019
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaWickedSick profiljaMarduk profiljaStarjumper profiljaGladosfreeman profiljaTidus profiljagery1113 profiljakylx profilja