Bukta: a Ubisofttól lopott koncepciós rajzot a Naughty Dog?

2016. február 24.
3.6301
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ma délután a Naughty Dog egy friss Uncharted 4 trailert mutatott be a rajongók számára, ami mindenkit maradéktalanul lenyűgözött, kivéve az Assassin's Creed-sorozat egyik vezető fejlesztőjét, Azaizia Aymart.
 

Emberünk ugyanis a trailer nyilvánosságra kerülését követően néhány perccel a Twitteren egy különös dologra hívta fel a rajongók figyelmét, a Ubisoft Montreal munkatársa szerint ugyanis a videóban - egészen pontosan 1 perc 36 másodpercnél - egy olyan koncepciós rajz látható, amit eredetileg ők készítettek még az Assassin's Creed IV: Black Flag-hez, és nem a Naughty Dog a legújabb Uncharted-hez.

Aymar tehát lopással vádolta meg a Sony belsős csapatát, aminek az alábbi kép alapján valóban van létjogosultsága, így kíváncsian várjuk a Naughty Dog magyarázatát.

Bukta: a Ubisofttól lopott koncepciós rajzot a Naughty Dog? - 2. kép

8 hozzászólás

venoman

2 éve, 3 hónapja és 22 napja

Hmmm. Általában a feltételezéseim nagyrészt bejönnek. Logikázzunk egy kicsit. Az Uncharted és az Assasins nagy riválisok egymással. Mind a kettő már megteremtette magának a nagy létszámú inkább baromi nagy létszámú rajongói tábort az egész világon.A játék szoftver mellett relikviákból nagyon komoly pénzt szednek össze mind ketten.Érdekes ,hogy pont a bemutató előtt robban ki egy ilyen botrány. Leszögezem nincs rászorúlva egyik cég sem arra,hogy ilyen malőrrel sőt ilyen piti malőrrel kockáztasson. Viszont a riválisoknak ez jó trón fosztás lehet. Amit viszont látunk az állítása a vádlónak a képek alapján kikezdhetetlen.És itt jön az én elméletem. Ugye azt tudjuk,hogy toltak a határidőn. Ami arra következtet ,hogy elég sürgetett tempóban kellett dolgozniuk. Elképzelhető ,hogy ilyen esetben felkérnek az arra kijelöltek egy harmadik felet,hogy máshonnan szerezzenek be rajz terveket amik már előre haladott állapotban vannak.És ezt a tervet mind a két cég megkapta, megkaphatta. Hogy e mögött előre megszőtt csapda áll az hamarosan kiderül.

válasz erre

Tommy

2 éve, 4 hónapja és 1 napja

Baszki, ez nagyon ciki.

válasz erre

WarriorAutobot

2 éve, 4 hónapja és 1 napja

Azért így előre lelőni egy tök jó Easter Egg-et... kedves Ubi nem kellene spoilerezni!

válasz erre

drift3r91

2 éve, 4 hónapja és 1 napja

másik képet csinálni túl mainstream

válasz erre

Imperator

2 éve, 4 hónapja és 1 napja

Talán fel kéne világosítani a Ubit az Easter egg-ek létezéséről. Ezzel megint csak magukat teszik nevetségessé, hogy így reagálják le a dolgot.

válasz erre

totyak

2 éve, 4 hónapja és 1 napja

Kétségtelen, hogy ugyanaz a kép, de szerintem nem nyúlás céllal tették be, hanem easter egg-ként. Nyilván értelmezés kérdése a dolog, de nem gondolom, hogy egy ilyen kis hülye képért a hírnevüket kockáztatnák.

válasz erre

Paint

2 éve, 4 hónapja és 1 napja

Kedves Ubisoft. Tudjátok, a filmekben is vannak ilyen "utalások", amikor egy másik filmre, vagy jelen esetben játékra utalnak...

válasz erre

kpal

2 éve, 4 hónapja és 1 napja

Van aki erre is figyel

válasz erre
Uncharted 4: A Thief's End
16.999 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljadrift3r91 profiljaHUNSacha profiljagery1113 profiljaHellblade profiljaWarriorAutobot profiljaNeurotic profiljaManiac profiljakpal profiljaReichert Viktor profiljarDAVE profilja