Bukni fog a Nintendo DSi?

2008. október 30.
1.5821
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A választ nem ismerjük, a jövőbe mi sem látunk, minden esetre megdöbbentő értékeket mutatott egy, a megjelenést megelőző felmérés, amelyben japánok szavazhattak arról, ki, mikor és milyen Nintendo DSi-t szándékozik vásárolni.

Már ha egyáltalán szándékozik. Arról nincsenek információink, hogy hány fő voksolt az említett témában, de a végeredmény szerint csúfos bukta lesz ez a masina a Nintendo-nak. Írd és mond, csupán a szavazók 3.6%-a nyilatkozott úgy, hogy a handheld megjelenését követően, azonnal/hamarosan megvásárolja majd a feltuningolt DS masinát.

Ez bizony elég csekély hányada a szavazóknak. 29.4% jelezte vissza, hogy ők mindenképpen várnak még a bemutatkozása után, megnézik, megtapizzák és majd azután hoznak döntést a pénztárcájuk kárára, vagy éppen védelmére. További 22.6% úgy voksolt, hogy hezitál, még abszolút nem döntött a kérdésben, tehát elviekben könnyen hajlíthatók a vásárlás irányába.

Fennmarad viszont egy tetemes hányad, pontosan 40.7%, akik bátran állítják, ők bizony nem kíváncsiak a felturbózott készülékre és nem is valószínű, hogy áldoznak rá anyagiakat. A kérdésre, hogy ki melyik színt favorizálja, szintén válaszoltak sokan. 53.4%-uk vinné haza feketében és közel ugyanennyien, a szavazók 45.9%-a a fehéret pakolná a kosarába. Elenyésző, 0.7%-uk nem adott értékelhető választ a kérdésre.

A szavazók nembéli eloszlása a fiúknak kedvezett, hiszen 81.4% volt a férfiak aránya, a nők 18.6%-ával szemben. A voksolók átlag életkora 26.28 év volt, tahát elég magas. Mi derül ki mindebből? A Nintendo eddig nem aratott elsöprő sikert a hónap elején bejelentett DSi-vel. Ez természetesen még nagyban változhat, marketing és szerzett, személyes tapasztalat függvénye. Hamarosan meglátjuk, miként startol el Nipponban az új reménység a fenti számok tükrében.

A Nintendo-t talán az nyugtatja némiképp, hogy a rivális handheld újragondolás, a PlayStation Portable 3000 sem szerzett stabil rajongói bázist, köszönhetően a scan line jelenségnek. A felmérést a japán Dengeki-nek köszönhetjük.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

sony1515 profilja