Buccaneer: The Pursuit Of Infamy: Tölthető a demó

2008. december 17.
3.5741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Buccaneer: The Pursuit Of InfAmy neve elég ismeretlen még kis hazánkban, keveset foglalkozott vele a hazai szaksajtó (sőt szinte semmit), pedig a játék megérdemli az odafigyelést.

Elmondanám ugyanis, hogy egy ritka stílust képvisel az alkotás, ami a kalózok korát kívánja elénk tárni és az RTS vonulathoz áll a legközelebb. Hadd ne mondjam, ebben a témában milyen kevés igazán kiváló játék létezik, szerencsére az utóbbi időben egyre több bejelentés érkezett ilyen tematikájú produkciókról, ami még szinte teljesen kiaknázatlan terület...

Külön jó hír, hogy a játék demója megérkezett Steam-re (a teljes verzió pár napja elérhető), így aki már átesett a regisztráción, az indulhat is tölteni és kipróbálni a kalózok korának tengeri csatáit. Na igen, mert, hogy nem akciójátékról beszélünk ám, hanem hatalmas tengeri csatákról, amiket a játék betöltése után üthetünk nyélbe. Innen gondolom kikövetkeztethető, hogy milyen opciók lesznek elénk tárva a játékban. A demonstrációs anyag letöltése után 10 egész küldetést vihetünk végig a játékban és belekóstolhatunk a multiplayer opcióba is, ami szintén egy erős oldala lesz a játéknak. Érdeklődök kérem kattintsanak a Steam honlapjára, ahol nem csak a demót, hanem 20 dollár ellenében a teljes játékot is beszerezhetik.
3 hozzászólás

Vendég

11 éve, 1 hónapja és 13 napja

Most Steam-en csak 2,25 Euró -megéri megvenni

válasz erre

Vendég

12 éve, 2 hónapja és 4 napja

gamersgate-n vettem 5 euróért,többet nem is ér, mondjuk nem rossz

válasz erre

csillagasz

12 éve, 3 hónapja és 19 napja

A demót már végig vittem.Király.

válasz erre
Amy
2.200 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljamarco profiljadarkomen profiljaGargameth profiljagery1113 profilja