Brütal Legend: Story trailer

2009. május 01.
2.4881
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Eddie Riggs a világ legismertebb roadie-ja, számára nincs lehetetlen, ha a zene a tét, behangol minden gitárt, berendez bármilyen koncert színpadot, kedvenc bandáját akár a pokolba is elkíséri, ismeri az összes lemezborítót, kívülről fújja valamennyi metal nótát.

Egy napon viszont munka közben csípi nyakon a végzete, egy kis baleset, némi öntudatlan állapot és egy ősi rock világ, amelyben számára ismerős elemek kelnek életre.

A Jack Black-ről mintázott Eddie Riggs kalandjai október közepén jelennek majd meg az Electronic Arts gondozásában, miután az Activision-féle szelekció lemondott az ígéretes akció kalandról. Tim Schafer, a játék kreatív direktora saját zenei élményeit csempészte a műbe, amelyben emberek küzdenek egy fantasy világban a borzalmasan csúfos kreatúrák ellen, gitárral, bárddal és a metal erejével. Megjelent egy feeling-es Story trailer, amit ajánlunk mindenki megtisztelő figyelmébe, annál is inkább, mert az anyag gameplay jelenetekkel tarkított. A látnivalókat nem két kézzel szórják róla, de most végre csurrant-cseppent egy kis ízelítő. A Brütal Legend "rocktóber" közepén érkezik, PlayStation 3 és Xbox 360 konzolokra. Ezt majd bírod?

#tv#
1 hozzászólás

Maniac

16 éve, 2 hónapja és 13 napja

Bírnám...meglepődött smileyszomorú smiley Nagyon is!

válasz erre
Brütal Legend
4.599 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja