Brutálisan jól fogy az Assassin's Creed Odyssey, máris rekordot döntött

2018. október 10.
3.9291
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Meg tudjuk érteni azokat, akik kételkedtek, hogy az Assassin's Creed Odyssey érdemi újításokkal tudja meglepni a játékosokat, viszont az eladások magukért beszélnek, ugyanis hihetetlenül jól fogy a stuff.

A Ubisoft közleménye alapján kiderült, hogy a komplett konzolgeneráció során az Odyssey generálta a legjobb eladásokat a megjelenést követően, a Ubisoft egyik első embere, Geoffroy Sardin pedig nem győzött hálálkodni a kritikusoknak és a játékosoknak, és elárulta, hogy óriási terveik vannak a játék jövőjére nézve.

Sardin elmondása szerint a tartalmak, amik majd jönnek, újra és újra visszacsábítják a felhasználókat, ugyanis a játék megjelenése csak a kezdet volt, hosszútávra terveznek az Odysseyvel. Nálunk adriano tesztelte a szoftvert, kifejezetten szerette ő is, ha esetleg még nem határoztad el, hogy szeretnéd-e megvásárolni a játékot, kattints ide!
5 hozzászólás

WarriorAutobot

6 éve, 1 napja

Jót tesz neki, hogy nem évente jön új rész. mosolygó smiley

válasz erre

DrThezeus

6 éve, 1 napja

Nekem is nagyon bejött ez az új rész, én is úgy érzem, hogy sikerült egy jó irányba tovább vinni azt, amit az Origins elkezdett.

válasz erre

Direktor

6 éve, 1 napja

Jó az irány ezek szerint.

válasz erre

muki

6 éve, 1 napja

Ügyesen volt pozicionálva, mind megjelenési időben, mind a tartalmi változatok bevezetésében. Ráadásul a hájp sem volt gusztustalan, hanem kellő mennyiségű.

válasz erre

Tommy

6 éve, 1 napja

Nem vagyok meglepve, sokat fejlődött és ezt a tesztek sem rejtették véka alá. mosolygó smiley

válasz erre
Assassin's Creed Odyssey
11.499 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profiljaDav2377 profilja