Brutális Battlefield: Bad Company 2: Vietnam mozgókép érkezett

2010. december 13.
3.9611
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy friss gameplay felvételt hozott nyilvánosságra a DICE brigádja a mai napra virradóra, amely a Battlefield: Bad Company 2 első, és feltehetően utolsó kiegészítőjéről, a Vietnam-ról készült, és alighanem az eddigi legbrutálisabb mozzanatokat tartalmazó videó, amely valaha is napvilágot látott róla.

A semmiféle utómunkát, csak a nyers in-game felvételeket tartalmazó mozgóképen ugyanis önnön valójában nyerhetünk bepillantást a játékba, amely úgy tűnik, hogy teljesen élethűen szeretné prezentálni számunkra a háború borzalmait.

A hivatalos Battlefield blog szerint a videón a Hill 137 és a Vantage Point pályák figyelhetők meg, de tulajdonképpen ez az az információ, ami a legkevésbé fog érdekelni minket a kicsivel több, mint két perces kisfilm betöltését követően, amit ugyanis ott látunk, az maga a képernyőinkre varázsolt vietnami háború, ami monitorainkon talán még sosem volt ilyen realisztikus és brutális. Kár, hogy csak egy többjátékos módra kiélezett kiegészítőben élhetjük át mindezt. Ne is húzzuk viszont tovább a szót, íme a játék egy friss gameplay trailere, eszedbe se jusson kihagyni:

#tv#
Battlefield: Bad Company 2 első, és feltehetően utolsó kiegészítőjéről, a Vietnam-ról készült, és alighanem az eddigi legbrutálisabb mozzanatokat tartalmazó videó, amely valaha is napvilágot látott róla.'>
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 9 napja

Mindig is jobban szerettem a Battlefield-et, mint a CoD-ot, de igazán a BF 3. részével lopták be magukat a szívembe.

válasz erre
Battlefield: Bad Company 2
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja