Brutális várostrom a legújabb For Honor kedvcsinálóban

2016. július 01.
3.8431
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy közel 45 perces mozgókép látta meg a napvilágot a For Honor kapcsán, amely egy még az E3-on rögzített, ám mind ezidáig nem látott prezentációt kíván megörökíteni a rajongók számára.

Az előadáson ugyan néhány fejlesztő is megszólal, ezáltal vannak benne üresjáratok, de például a 15. perctől kezdődő gameplay demonstrációt emlékeink szerint korábban még nem láthattuk ebben a formában, márpedig igazán állejtő pillanatok tekinthetők meg benne.

Ebben ugyanis egy elképesztően mutatós várostromot tekinthetünk meg, méghozzá egy lovagnő irányításával, aki éppen előttünk ismerkedik - persze csak közvetetten - a PS4-es változat irányításának sajátosságaival. Érdemes beletekerni tehát az alábbi videóba!

Nézd nagyban ezt a videót!



For Honor kapcsán, amely egy még az E3-on rögzített, ám mind ezidáig nem látott prezentációt kíván megörökíteni a rajongók számára.'>
3 hozzászólás

totyak

8 éve, 4 hónapja és 27 napja

A játék maga nagyon szép és nagyon jó. az én szememben azzal rontották el, hogy mindenféle jelzések villannak fel a képernyőn, meg ellenfeleket lehet kijelölni nagy fehér körrel, ez mind illúzióromboló. Tanulja meg a játékos, hogy melyik gomb, kar mire való és ne jelezze mindig a játék. Az életcsík is lehetne valahol fixen a képernyő sarkában, nem a figura felett.

válasz erre

kylx

8 éve, 4 hónapja és 27 napja

Az intró nagyon ott van, semmi bonyolult, de annyi, ami kell egy jó kezdéshez.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

8 éve, 4 hónapja és 27 napja

[Tiltott felhasználó!]

For Honor
8.290 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások