Brutális számokat produkál már most a Gears 5

2019. szeptember 16.
6.0731
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Gears 5 kapcsán a Microsoft egy sor friss statisztikával rukkolt elő, mint például, hogy az Xbox 360-as Halo 4 óta nem örvendett egyik saját bejáratú címük sem akkor sikernek, mint most a The Coalition újdonsága.
Advertisement

Több mint 3 millió játékost vonzott be a hétvégén az alkotás, ami a duplája annak, mint amennyit a Gears of War 4 elmondhatott magáról anno. Ezenfelül megtriplázta a negyedik felvonás PC-s játékosbázisának számát is, sőt mi több, soha nem volt annyira jó debütálása egy Microsoft-játéknak Steamen, mint most a Gears 5-nek.

Utóbbi annyira nem meglepő, miután a Microsoft előszeretettel kerüli el a first-party játékaival a Valve platformját, illetve hozzá kell tenni, hogy az Xbox Game Pass nagyban hozzásegített ezekhez a számokhoz, merthogy azonnal az előfizetés részét képezte a szoftver. Végül, de nem utolsó sorban, a Gears 5 az Xbox Game Studios legsikeresebb nyitánya ebben a generációban.
Gears 5 kapcsán a Microsoft egy sor friss statisztikával rukkolt elő, mint például, hogy az Xbox 360-as Halo 4 óta nem örvendett egyik saját bejáratú címük sem akkor sikernek, mint most a The Coalition újdonsága.'>
3 hozzászólás

nurbanu

4 éve, 10 hónapja és 20 napja

Mivel Xbox Game Pass-on 1$ kerül, PC-n meg bypass (zöld luma) ingyen tolható, nekünk is meg vót, elég jó lett főleg hogy most csajt kellett irányítani, meg hab a tortán.

válasz erre

Vidoros

4 éve, 10 hónapja és 21 napja

Hát az még mindig nem túl sok szerintem egy exkluzív franchise esetében...

válasz erre

zender

4 éve, 10 hónapja és 21 napja

Mivel ez kijött PC-re is, így nem meglepő. mosolygó smiley

válasz erre
Gears 5
20.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja