Brutális mennyiségű extra tartalom került a Gears of War 4-be

2017. január 11.
3.5611
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Gears of War 4 rajongói a The Coalition bejelentései szerint már tölthetik is maguknak a játék legújabb frissítését, de még a héten egy másik is várható, amelyek részeként többek között 280 vadonatúj gyűjthető kártya, valamint a Blood Drive és a Clocktower pályák felújított változatai kaptak helyet - néhány további extra mellett.

A csomagban megtalálható még 13 új harcos is, köztük az első Legacy karakterek, mint amilyen Armored Anya és Armored Sam a Gears of War 3-ból, de mindezen felül 260 új fegyver skin és más extrák, sőt meglepetések is várhatók a frissítéstől.

Ha mindezt kevesellnénk, a Season Pass tulajdonosai számára még a hét második felében, pontosan január 13-án elérhetővé válik a Series 2 Airdrop névre keresztelt bővítmény is, amely 20 Gear Pack mellett 60 random kártyával, a második szezonhoz kapcsolódó karakterekkel, valamint további fegyver skinekkel egészül ki.

Az extrák kapcsán kiemelendő az első körben szintén csak a Season Pass-tulajdonosok által begyűjthető két új, illetve visszatérő pálya is, amelyeket az alábbiakban már mozgás közben is megtekinthettek.

Nézd nagyban ezt a videót!

2 hozzászólás

totyak

1 éve, 5 hónapja és 24 napja

Csomó mindenről lövésem nincs mire jó, de az érzékelhető, hogy foglalkoznak a játékkal és az sosem rossz.

válasz erre

muki

1 éve, 5 hónapja és 24 napja

Igen masszív frissítés lett ez!

válasz erre
Gears of War 4
18.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gargameth profiljamarco profiljagery1113 profiljaMarduk profiljaWarriorAutobot profiljaHellblade profiljaSunyi78 profiljaVis Major profilja