Brutális laptoppal erősít az Eurocom

2016. augusztus 31.
3.6601
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az Eurocom itthon nem túl ismert márka, melynek főként az az oka, hogy a vállalat leginkább a felsőkategóriás hordozható gépeiről híres, ezt pedig legújabb bejelentésükkel is igazolták, hiszen egy egészen brutális gépet raktak össze.

Az Eurocom Sky X9E2 a legjobb felszereltségében 10 000 dollárba kerül, ami egy kisebb vagyon. Persze akadnak olcsóbb modellek is, hiszen választhatunk például, hogy a 17,3 hüvelykes kijelző 120Hz-es Full HD, normál Full HD vagy 4K felbontású legyen. A memória terén akár 64GB DDR4 memóriát is rendelhetünk, a többi fontos hardverért pedig az Intel és az NVIDIA felel.

A grafikus kártyák terén a legújabb GTX 1080-as és 1070-es kártyákat akár SLI-ben is kérhetjük, míg a processzor szerepét egy Core i7-es 6700K tölti be. Egy ilyen felszereltségnek kell a hely, tehát nem egy vékony és könnyű modellről van szó, ezen még majd dolgoznia kell a gyártónak.
3 hozzászólás

WarriorAutobot

8 éve, 3 hónapja és 13 napja

Aha... akkor ezt a laptopot olyan messziről kerülöm amilyen messziről lehet. röhögő smiley

válasz erre

kpal

8 éve, 3 hónapja és 14 napja

hááát eltudnám viselni röhögő smiley

válasz erre

totyak

8 éve, 3 hónapja és 14 napja

Jelen állás szerint enni pénzből egy kocsit vennék inkább. Ha gazdag lennék és nem tudnám hova tenni a pénzt, akkor jöhetne csak szóba egy ilyen.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja