Brutális játékidővel fog bírni a Borderlands 3

2019. június 25.
5.4391
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A korábbi Borderlands-játékokból már megszokhattuk, hogy a Gearbox úgy helyezi lemezre a kész szoftvert, hogy az hosszú-hosszú órákra bőségesen lekösse a vásárlót, és a harmadik etapra ezt még inkább kitolják.

Az alkotás kreatív direktora, Paul Sage osztotta meg a GamesBeat magazinnal, hogy amennyiben csak a fősztorit, valamint néhány melléktevékenységet akarjuk végigpörgetni, az bizony 35 órányi elfoglaltságot jelent. Ez viszont távolról sem jelenti, hogy ez lenne a komplett játékidő, példának okáért a Borderlands 2 körülbelül a fősztori triplájára is tehető volt, ha mindent fel akart fedezni az ember.

Arról meg már csak zárójelben teszünk említést, hogy amennyiben még el is érjük a 100%-os teljesítést, ott van további három karakter, akikkel végigmenetelhetünk a kampányon, így a több száz órányi tartalom garantált.
3 hozzászólás

totyak

1 éve, 6 hónapja és 16 napja

35 óra nem annyira sok szerintem, még ha ők úgy is akarják eladni, mint ha kuriózum lenne. A mellékküldetésekkel való játékidő kitolás meg szép dolog, ha érdekesek azok a feladatok. Nem akarom előre temetni, csak mondom, hogy amikor már előre hencegnek, hogy ez bizony most jó hosszú lesz, az nem szokott hosszú lenni. De hát nem a méret a lényeg, mondják egyesek

válasz erre

Mordorer

1 éve, 6 hónapja és 18 napja

De akkor is ********* ronda.

válasz erre

zender

1 éve, 6 hónapja és 18 napja

Meglátjuk...

válasz erre
Borderlands 3
19.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljakylx profiljapityuska profilja