Brutális gyilkosságok a Friday the 13th: The Game aktuális kedvcsinálóján

2017. március 13.
3.9471
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy több mint 4 perces kedvcsinálót kapott a PAX East alkalmából a Friday the 13th: The Game, amelyet a felvétel után sem a grafikája vagy az elragadó technikai megvalósítása, mintsem inkább az elragadó hangulata miatt zárhatunk a szívünkbe.

Az alkotás aktuális kedvcsinálója ugyanis elképesztően brutális képsorokat, páratlan kegyetlenséggel elkövetett gyilkosságokat vonultat fel a játékból, ezáltal csak úgy fröcsög majd a vér, és csak úgy repkednek majd a testrészek, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga.

A Friday the 13th: The Game megjelenését egyébiránt még mindig idén tavasszal várjuk, és bár jobban örülnénk neki, ha a készítők technikai oldalról is ráfeküdnének a minőségre - mert ha traileren ennyire ciki a megvalósítás, akkor mi lesz játék közben -, de azért ennek ellenére is tudunk lelkesedni Jason Vorheese aktuális kalandjaiért.

Friday the 13th: The Game, amelyet a felvétel után sem a grafikája vagy az elragadó technikai megvalósítása, mintsem inkább az elragadó hangulata miatt zárhatunk a szívünkbe.'>
3 hozzászólás

kpal

7 éve, 9 hónapja és 2 napja

ez nagyon állat röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre

totyak

7 éve, 9 hónapja és 5 napja

Grafika miatt nem aggódom, játszottam én már csúnyább játékkal is, mégis jó volt. Inkább a tartalom lesz rövid idő alatt kevés. Az, hogy csak arról szól a játék, hogy bújkálj a gyilkos elől, az kicsit kevéske.

válasz erre

WarriorAutobot

7 éve, 9 hónapja és 5 napja

Nem olyan szörnyű ez... leszámítva a belsőket és az a furcsa szaladgálós részt mikor távolról közelített az épületbe. röhögő smiley

válasz erre
Friday the 13th: The Game
nincs ár
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
PAX 2017
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja