Brutális árazást kapott az Acer óriási gamer laptopja

2017. március 19.
3.3341
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A játékosoknak szánt hordozható számítógépek piacán az Acer is igen népszerű márkának számít, a Predator szériájuk pedig több gamer laptop és kiegészítő mellett nemrég egy brutális géppel bővült.

A Predator 21X-ről már jó néhány hónapja bemutatkozott, ám nemrég derült ki, hogy mennyibe is kerülhet majd nálunk ez a szörnyeteg. Persze raktáron nem igazán lesz, így aki 3 333 330 forintot áldozna rá, annak meg kell várnia, míg rendelésre kiszállítják neki.

Elképesztő összegről beszélünk, melyet talán az sem feledtet, hogy a 2560 x 1080 képpontos, 21 hüvelykes hajlított, G-Sync-es kijelzővel szemben egy Intel Core i7-7820HK processzor, SLI-be kötött NVIDIA GeForce GTX 1080 (8GB) páros és 64GB DDR4-es memória dolgozik. A közel 9 kilós gépet egy bőröndben adják, melyben néhány hasznos kiegészítőt is találunk.
4 hozzászólás

kpal

1 éve, 3 hónapja és 7 napja

Hát ez csak valóban villogni jó ,mert ezen az áron vagy asztaliból is olcsóbban is kihozható,de laptopok között is található épelméjű árban komoly ütős vas.

válasz erre

totyak

1 éve, 3 hónapja és 9 napja

Ez olyan cucc, hogy nem merném magammal vinni, mert folyton azon rettegnék, hogy lenyúlják. Otthonra meg minek, notinak a hordozhatóság a lényege.

válasz erre

WarriorAutobot

1 éve, 3 hónapja és 9 napja

Nagyon bivalyul fest, de ez már olyan súlyos darab amit én nem biztos hogy csak úgy magammal vinnék akárhova, főleg hogy ennyibe fáj az hogy nekem is legyen.

válasz erre

Vidoros

1 éve, 3 hónapja és 10 napja

Szerény nagyon.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

turatur profiljamarco profiljaHellblade profiljaLoginRs profiljaMonyo profiljaMarduk profiljaLaci721 profilja adambalonyi profiljagery1113 profiljaWickedSick profiljaVis Major profilja