Brothers In Arms: Hell's Highway: A háború poklában

2008. június 20.
3.0870
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Gearbox Software csapat alapú, belső szemszögű lövöldéje augusztus végén újabb epizóddal gyarapodik a Brothers In Arms: Hell's Highway személyében, melynek segítségével ismét a második világháború véres és drámai hadszínterein találjuk magunkat.

A történet vadonatúj és ismert szereplőket valamint helyszíneket vonultat fel, lenyűgöző grafikai körítéssel fűszerezve, a maximális átélés érdekében. A 101st Airborne Division-t Matt Baker-rel vihetjük majd ismét győzelemre.

Van egy nagyon találó mondás, amely így hangzik: "Egy háborúnak nincsenek győztesei, csupán vesztesei..." Úgy érzem, hogy ezt nem kell ecsetelnem, hogy miként értelmezte a szerzője. Két egymással harcban álló fél számtalan emberéletet áldoz fel a végső győzelem érdekében. Az egyik hatalom, szövetség eléri ugyan célját és diadalmaskodik a másik felett, de csak számtalan áldozat árán. A hazafiak és ártatlan civilek élete azonban felbecsülhetetlen, nem úgy mint az anyagi javak, és hatalmi törekvések, amelyekért a legtöbb háborút is vívták a történelemben.

A hadszíntéren csak a bajtársaidban bízhatsz, az életed tőlük függ majd. Harcolsz, vagy bevégzed. A játékot a jól ismert Unreal Engine 3-ra építik a Gearbox fejlesztői, amely már önmagában is garancia lehet az állkoppanós látványra. A Brothers In Arms: Hell's Highway augusztus végén érkezik PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és PC-re, ez utóbbin természetesen DirectX 10 támogatással. Egy újabb ízelítő következik a játékból, lessetek bele, mert jó vételnek ígérkezik.

#tv#
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja