Brothers: A Tale of Two Sons - A Starbreeze stúdiójának legújabb alkotása

2012. szeptember 28.
1.4551
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Már korábban is tudni lehetett, hogy az egyik legismertebb svéd filmrendező, avagy Josef Fares (Kopps, Jalla! Jalla!) és a Starbreeze Studios (The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay, Syndicate, The Darkness) egy ideje már egy közös projekten dolgoznak P13 munkacím alatt.

A tegnap esti órákban azonban végre kiderült, hogy egészen pontosan mit is takart a rejtélyes elnevezés, a két csapat ugyanis bejelentette a Brothers: A Tale of Two Sons című videojátékot, amely a tervek szerint az 505 Games kiadásában fog megjelenni jövő tavasszal, méghozzá PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, kizárólag letölthető formában.

A játékról egyelőre kevés információnk van, de arra már mérget vehetünk, hogy stílusát tekintve egy oldalnézetes, ámde teljes egészében háromdimenziós cím lesz, amelyben egy testvérpár szívszorító történetét ismerhetjük meg, akik szeretett apjuk feltámasztását tűzték ki célul.

Az erőteljesen a fantasy vonalon mozgó Brothers: A Tale of Two Sons esetében sajnos még rengeteg a megválaszolatlan kérdés, de a fenti bejelentés egyelőre csak a formalitást tükrözte, bővebb információk később várhatók.
1 hozzászólás

badam10

6 éve, 10 hónapja és 18 napja

Ebből a játékból sem lett semmi olyan ami kell az embereknek!

válasz erre
Brothers: A Tale of Two Sons
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaMarduk profilja