Brock Lesnar lett a WWE 12 utolsó bejelentett szupersztárja

2011. október 14.
2.9871
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A THQ megerősítette, hogy immáron hivatalosan is Brock Lesnar lett az utolsó bejelentett szupersztár harcos a WWE 12-höz.

Lesnar ugyan 2004-ben kilépett a WWE-ből, majd csatlakozott a UFC sorozathoz, de érdemei és karaktere így is olyan jellegzetességgé váltak, hogy kihagyhatatlan szereplőnek bizonyult a videojátékból, amelyben tehát Lesnart is a ringbe küldhetjük majd egy kis virtuális pankráció kedvéért.

A WWE 12-ben egyébiránt a sportág számtalan másik neves és híres képviselője feltűnik majd, de természetesen hiányosságok így is maradnak, hiszen olyan népszerű sztárok, mint Jericho, Goldberg vagy éppen Hogan kimaradnak a friss évadból. Ugyanakkor jövőre is lesz WWE játék, így ott lehet pótolni a hiányosságokat, mindenesetre a WWE 12-re már nem kell sokat várni, a tervek szerint ugyanis jövő hónapban már a boltok polcaira kerül, méghozzá PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és Nintendo Wii-re.
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 17 napja

Az ilyen és ehhez hasonló játékok, mint mondjuk a Nascar széria, vagy a Baseball játékok, tuti, hogy csak USA-ban kelendőek.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljaXTomiX0029 profiljamarco profilja