Brink: Így alkotunk hősöket

2010. január 18.
2.5881
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az idei ősszel érkezik a Bethesda újítónak szánt poszt-apokaliptikus alkotása, avagy a Brink, amelyről néhány héttel ezelőtt kezdtek igazán szállingózni az információk, megérkeztek az első videók, konkrétumok és képek, amelyek alapján egy nagyon korrekt összképet, és nem utolsó sorban egy minőségi videojátékot várunk az őszi hónapok valamelyikén.

Addig azonban még hosszú az út, az alkotás is számtalanszor rabul ejtheti a gyanútlan játékosokat, mint ahogyan azt megkísérli a mai napon is, lévén egy friss látnivalót szabadítottak ránk az illetékesek.

A mozgóképen nem mást, mint a Brink karaktergenerátorát láthatjuk, természetesen mindezt futás közben, így nem csak sokszínűségét és működési elvét nézhetjük meg, hanem lehetőségeinek tárházát is egyben. Az alkotás mindemellett egy FPS lesz, méghozzá egy olyan futurisztikus városban, amely önfenntartó formulaként, amolyan tesztként létezik, de az emberek gyarlósága polgárháborút robbantott ki a "csinált-városban", mi pedig azon leszünk, hogy minél előbb elfojtsuk a háborúskodást. Az erős kampány, a kooperatív és a multiplayer móka mind-mind masszív tartóoszlopai lesznek a játék sikerének, ha pedig szeretnénk megtudni, vajon mit tud a program karaktergenerátora, csak nézzük meg az alábbi videót:

#tv#
Brink, amelyről néhány héttel ezelőtt kezdtek igazán szállingózni az információk, megérkeztek az első videók, konkrétumok és képek, amelyek alapján egy nagyon korrekt összképet, és nem utolsó sorban egy minőségi videojátékot várunk az őszi hónapok valamelyikén.'>
1 hozzászólás

Vopi

15 éve, 5 hónapja és 25 napja

Mivel a Mass Effect anno elég magasra tette a mércét karaktergenerálás terén (és a 2 még csak most jön!), ezért ettől most nem estem hanyatt. Ellenben a tech4 engine már most igen ****án néz ki, a játék meg még jó is lehet (8 player coop!), szóval kíváncsian várom mi sül ki belőle.

válasz erre
Brink
8.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja