Brink patch jövő héten

2011. május 21.
3.0791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hobbikocka profilja, adatai
Hobbikocka
A Splash Damage jövő héten tervezi kiadni javítását a Brink összes verziójához.

Ezek főleg a hálózati problémákat orvosolják, amikkel sok játékosnak gondja volt, de azért más területeken is előfordulnak változtatások. Lássuk mire számíthatunk a különböző platformokon, ha feltelepítjük:

Xbox 360

A Splash Damage megvizsgálta a lag problémákat és azok okait, az új frissítésben jobb hálózati teljesítményt ígérnek. A javítást már elküldték a Microsoft-nak, jövő héten várható. A csak német játékosoknál előforduló fagyási problémát is orvosolja a javítás.

PC

Jövő hét elején érkezik a végső tesztelési fázisban járó PC patch. A kijavított hibák:
- Hangkihagyás bizonyos pályákon hálózati játékban

- Növekedett a grafikai teljesítmény, különösen az Ambient Occlusion beállítás használatakor. Az AMD és NVIDIA driver frissítései további teljesítménynövekedést eredményezhetnek majd.

- A szerver böngésző kisebb módosításokon ment keresztül, többek közt konkrét játékosszámú szervereket is ki lehet szűrni, és a tele levő szervereket is megjeleníti

- Kisebb javítások a karakter hangjával és az alt-tab használattal kapcsolatban

- A dedicated szerver-ek egyszerre frissülnek a játékkal, ami nagyobb CPU teljesítményt jelent. Ki lett küszöbölve néhány programozási hiba, ami az NPC-kkel kapcsolatos küldetések meghibásodását okozhatta

A változtatások teljes listája a patch-csel együtt letölthető.

PlayStation 3

Miután a PSN újra működőképes, folytatódnak a multiplayer tesztek. Az Xbox 360 változtatásai hamarosan át lesznek ültetve PS3-ra is, várhatóan szintén jövő héten.
Brink összes verziójához.'>
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 14 napja

Néhány folt minden játékhoz elkél. Akkor van gond, ha már úgy jön a játék, hogy rögtön foltozni kell. Ott látszik, hogy a fejlesztők valamit elszúrtak.

válasz erre
Brink
8.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja