Brazos platformra épülő alaplap az MSI kínálatában

2011. január 06.
3.2101
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Micro Star International bejelentette, hogy újabb alaplappal bővítette ki a termékpalettáját.

A frissen reflektorfénybe állított újdonság MSI E350IA-E45 típusjelzéssel fog felbukkanni az üzletek kínálatában, és különlegessége, hogy a Sapphire újonnan bemutatott Pure Fusion Mini E350 modelljéhez hasonlóan az AMD legújabb fejlesztésű, Brazos névvel illetett Fusion platformja köré épül. Az alaplap kiválóan alkalmas HTPC (Home Theater PC) rendszerekhez is, ugyanis Mini-ITX formátummal lett tervezve, vagyis mindössze 170 X 170 milliméteres méretekkel rendelkezik.

Az MSI E350IA-E45 nyomtatott áramkörén az AMD Hudson-M1 (A50M) chipkészlet, valamint az Advanced Micro Devices E-350-es Zacate APU-ja (accelerated processing unit) kapott helyet, aminek a belsejében két darab 1,60 GHz-es Bobcat x86-64 processzormag található, egy AMD Radeon HD 6310-es grafikus feldolgozó társaságában. A beépített Radeon GPU-nak köszönhetően a rendszer már teljes körű DirectX 11 és harmadik generációs Unified Video Decoder (UVD 3) támogatással dicsekedhet, és természetesen az 1080p felbontású HD videotartalmak lejátszása sem jelent neki semmiféle problémát.

A nagyobb teljesítményű grafikus vezérlők fogadásához az alaplap fel van még szerelve egy 16X-os PCI Express foglalattal is, viszont a kis méret miatt a nyomtatott áramkörön több slot nem lett kialakítva. A rendszermemóriát két darab DDR3-as aljzatba lehet telepíteni, amik a modulokat maximálisan az 1333 MHz-es frekvencián képesek kezelni, a különféle meghajtóknak pedig négy darab SATA 3.0 port kínál csatlakozási lehetőséget.

Az újdonság felszereltségéből persze nem hiányzik a 7.1-es HD audiorendszer, és a Gigabit Ethernet vezérlő sem. A hátlapi I/O panelen található egy kombinált PS/2 billentyűzet/egér konnektor, egy hagyományos D-Sub VGA és egy HDMI kimenet, hat darab USB 2.0, két darab legújabb generációs USB 3.0, egy optikai és egy koaxiális SPDIF, egy RJ-45 LAN, valamint a fent leírt integrált hangkártya csatlakozói. Az új MSI E350IA-E45 megjelenésére január végén vagy február elején számíthatunk, viszont az áráról a gyártó egyelőre sajnos nem közölt információt.


Brazos platformra épülő alaplap az MSI kínálatában - 2. kép



Brazos platformra épülő alaplap az MSI kínálatában - 3. kép



Brazos platformra épülő alaplap az MSI kínálatában - 4. kép

1 hozzászólás

Vendég

14 éve, 2 hónapja és 8 napja

szeva elado meg a lapod

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Gargameth profiljaKisember001 profiljamarco profilja