Braid: Bejelentve PC-re!

2008. december 23.
3.3261
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Braid neve eddig csak Xbox 360 tulajdonosoknak jelentett valamit, hiszen az ő platformjukra készült el az alkotás.

A sztori viszont most komoly fordulatot vesz, hiszen bejelentették PC-re is a kis aranyost, ami meglehetősen jó hír, az úgynevezett platformjátékok hiányossága miatt. A Braid tulajdonképpen semmi újdonságot nem hozott a játékvilágba, egy oldalnézetes, ugrálós, mászkálós játék volt, ahol még az idővel is tudtunk játszadozni, tehát a régi jól bevált receptet kaptuk vissza, modern körítésben.

A játék, a maga aranyosságával és nagyon jó zenéjével levette a lábáról az Xbox 360 tulajokat, még a mai napig is komoly rajongóbázissal rendelkezik, viszont szerencsére az egyeduralom megszűnik, hiszen Jonathan Blow a produkció értelmi szerzője és megalkotója úgy döntött, hogy PC-re, sőt Mac rendszerekre is elkészíti gyermekét. A kezdeményezésből majd valamikor jövő év tavaszán lesz késztermék, viszont addig minden bizonnyal rengeteg kis videót vagy képet megcsodálhatunk erről a verzióról is.

Sajnos azt nem tudni, hogy mennyiben fog eltérni a PC-s átirat és, hogy milyen formában kerül terjesztésre, de ha csak ugyanazt adják vissza, mint Xbox 360-on, akkor mindenki boldogsága teljes lesz, hiszen a személyi számítógép rajongóinak is szükségük van az ilyen játékokra. Várjuk sok szeretettel!
1 hozzászólás

Vendég

12 éve, 7 hónapja és 18 napja

eh, lehet, hogy jo jatek, de itt szamit az elragado kulso, videok alapjan, meg ugy nez ki mint a regi jatekok amit harom barat hozott ossze otthon a sufniban.

válasz erre
Braid
4.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja