Bővítményt kap a Trials HD

2009. szeptember 09.
1.7531
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Summer Of Arcade promóció keretein belül a nyár folyamán megjelent Trials HD hamarosan letölthető bővítményt kap, jelentette a produkció fejlesztője, a RedLynx.

A digitális disztribúció szupersztrádájára küldött játék kizárólag Xbox 360-on elérhető, élnek viszont remények egy PlayStation Store-os verziót érintően, ezt azonban egyelőre nem erősítette meg a csapat szónoka, ellenben nem is tagadta határozott módon a feltételezést.

Az Xbox Live Arcade-re készített, motoros triál alkotás érkező kiegészítőjének tartalma, valamint megjelenési dátuma jelenleg nem tisztázott, készül és jön, valamikor a közeljövőben. A RedLynx egyébként multiplatform fejlesztőnek vallja magát, viszont nagyon hálásak a Microsoft támogatásáért, kitűnő médiának tartják az Xbox Live-ot a Trials HD számára. Egyelőre ennyit lehet tudni róla, később még visszakanyarodunk a további részletekkel. A Trials HD-ről több szemléltető anyagot is fellelhettek, videókat és képeket egyaránt, ha még nem gyűjtötted be, csekkold le őket és dönts belátásod szerint. A Trials HD Metacritic átlaga erős 86 pont, azaz, határozottan ajánlott vételnek számít a letölthető produktumok között.
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 6 hónapja és 18 napja

A legjobb motoros kaszkadőrös beteges játék a piacon. Örültem a PC-s verziónak, de a kontrolleren való irányítás könnyedebbnek tűnt mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja