Borderlands: Száz órás játékidő az első végigjátszáskor

2009. szeptember 24.
5.7791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Borderlands esetében már rengeteg nagy szót hallottunk az elmúlt hónapokban, hiszen a játék nem csak kinézetével szeretne egyediséget sugározni, hanem nagy ígéreteivel is, amely már önmagában is sokaknak eladja a játékot.

Hallottunk anno szépeket a milliós nagyságrendekkel bíró fegyverkombinációkról, azonban a mai napon Mikey Neumann, a Gearbox kreatív igazgatója újabb megdöbbentő adatokkal szolgált nekünk a Borderlands kapcsán, méghozzá a játék menetéről és annak idejéről.

Mivel a Borderlands tulajdonképpen egy FPS/RPG keverék, és utóbbinak hála szintet is lehet fejlődni benne, a Gearbox brigádja kitalált a játékhoz egy olyan rendszert, amelynek hála egy végigjátszást mindenképpen meg fog élni a program. A rengeteg lehetőség miatt természetesen ez alapból is biztosított volt, azt azonban mi sem gondoltuk volna, hogy az első végigjátszás alkalmával akár 100 órát is eltölthetünk a Borderlands enyhén poszt-apokaliptikus világában. Óriási számok ezek, viszont egyszer nem lesz elég végigjátszanunk a programot, ha igazán jót akarunk magunknak.

Jogos a kérdés: miért? Nos, ha egyszer sikerült eljutnunk a játék "the end" feliratáig, és lepörgött előttünk a készítők listája, megnyílik egy új játékmód, ami a "single-player plus" nevet viseli magán. Ezt elindítva már 50-es szintre is fejlődhetünk, szemben a játék 31 vagy 35-ös szintjével, ez azonban még nem minden, hiszen második végigjátszásra találkozhatunk újabb ellenfelekkel, de a legdurvább fegyverek is csak másodszorra fognak elérhetővé válni. Két végigjátszás tehát akár 200 órát is jelenthet a Borderlands betöltése után, amely ismét egy elképesztő szám, a Gearbox-nak már csak arról kellene gondoskodnia, hogy hangulatában is villantson a játék, mert eddig az sajnos nem volt túl meggyőző. Várjuk a továbbiakat!
7 hozzászólás

Braddock

9 éve, 4 hónapja és 14 napja

Akkor azért azzal már el lehetne szórakozni!

válasz erre

Vendég

11 éve, 10 hónapja és 2 napja

De hol kell a listás rész után további küldetéseket felvenni?

válasz erre

Vendég

11 éve, 10 hónapja és 12 napja

fúúú mi haverral tegnap kezdtük el játszani LAN on... isteni! komolyan mondom nagyon kevés játék tud így megfogni. Szerintem a játékélmény jól működik nálam legalábbis. És az dob rajta nagyot, hogy lanon csináljuk a küldiket együtt, fejlődünk ugyan úgy mint single ben. Nagyon bejön a játék. El lett találva Főleg ha 2x lehet végigjátszani. Akkor egy ideig eltart a móka

válasz erre

Vendég

11 éve, 11 hónapja és 19 napja

Vendég írta:
nem rossz az...
Nem is azt mondtam, hanem hogy érdekes...

válasz erre

Vendég

11 éve, 11 hónapja és 19 napja

Vendég írta:
Viszont a grafika érdekes...
nem rossz az...

válasz erre

Vendég

11 éve, 11 hónapja és 19 napja

Viszont a grafika érdekes...

válasz erre

Vendég

11 éve, 11 hónapja és 19 napja

kíváncsi leszek én arra a 100 órára. a wolf 7 órás játékideje után felüdülés lenne!

válasz erre
Borderlands
6.199 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljarDAVE profiljadarkomen profiljaGargameth profiljaTotosama profiljamarco profilja