Borderlands: Száz órás játékidő az első végigjátszáskor

2009. szeptember 24.
5.6841
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Borderlands esetében már rengeteg nagy szót hallottunk az elmúlt hónapokban, hiszen a játék nem csak kinézetével szeretne egyediséget sugározni, hanem nagy ígéreteivel is, amely már önmagában is sokaknak eladja a játékot.
 

Hallottunk anno szépeket a milliós nagyságrendekkel bíró fegyverkombinációkról, azonban a mai napon Mikey Neumann, a Gearbox kreatív igazgatója újabb megdöbbentő adatokkal szolgált nekünk a Borderlands kapcsán, méghozzá a játék menetéről és annak idejéről.

Mivel a Borderlands tulajdonképpen egy FPS/RPG keverék, és utóbbinak hála szintet is lehet fejlődni benne, a Gearbox brigádja kitalált a játékhoz egy olyan rendszert, amelynek hála egy végigjátszást mindenképpen meg fog élni a program. A rengeteg lehetőség miatt természetesen ez alapból is biztosított volt, azt azonban mi sem gondoltuk volna, hogy az első végigjátszás alkalmával akár 100 órát is eltölthetünk a Borderlands enyhén poszt-apokaliptikus világában. Óriási számok ezek, viszont egyszer nem lesz elég végigjátszanunk a programot, ha igazán jót akarunk magunknak.

Jogos a kérdés: miért? Nos, ha egyszer sikerült eljutnunk a játék "the end" feliratáig, és lepörgött előttünk a készítők listája, megnyílik egy új játékmód, ami a "single-player plus" nevet viseli magán. Ezt elindítva már 50-es szintre is fejlődhetünk, szemben a játék 31 vagy 35-ös szintjével, ez azonban még nem minden, hiszen második végigjátszásra találkozhatunk újabb ellenfelekkel, de a legdurvább fegyverek is csak másodszorra fognak elérhetővé válni. Két végigjátszás tehát akár 200 órát is jelenthet a Borderlands betöltése után, amely ismét egy elképesztő szám, a Gearbox-nak már csak arról kellene gondoskodnia, hogy hangulatában is villantson a játék, mert eddig az sajnos nem volt túl meggyőző. Várjuk a továbbiakat!
7 hozzászólás

Braddock

8 éve, 7 hónapja és 20 napja

Akkor azért azzal már el lehetne szórakozni!

válasz erre

Vendég

11 éve, 1 hónapja és 9 napja

De hol kell a listás rész után további küldetéseket felvenni?

válasz erre

Vendég

11 éve, 1 hónapja és 18 napja

fúúú mi haverral tegnap kezdtük el játszani LAN on... isteni! komolyan mondom nagyon kevés játék tud így megfogni. Szerintem a játékélmény jól működik nálam legalábbis. És az dob rajta nagyot, hogy lanon csináljuk a küldiket együtt, fejlődünk ugyan úgy mint single ben. Nagyon bejön a játék. El lett találva Főleg ha 2x lehet végigjátszani. Akkor egy ideig eltart a móka

válasz erre

Vendég

11 éve, 2 hónapja és 26 napja

Vendég írta:
nem rossz az...
Nem is azt mondtam, hanem hogy érdekes...

válasz erre

Vendég

11 éve, 2 hónapja és 26 napja

Vendég írta:
Viszont a grafika érdekes...
nem rossz az...

válasz erre

Vendég

11 éve, 2 hónapja és 26 napja

Viszont a grafika érdekes...

válasz erre

Vendég

11 éve, 2 hónapja és 26 napja

kíváncsi leszek én arra a 100 órára. a wolf 7 órás játékideje után felüdülés lenne!

válasz erre
Borderlands
6.199 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaSándorkolbász profiljaMilesCube profilja