Borderlands E3 screenshotok

2008. július 16.
1.9511
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Érkezett pár kép a Borderlands nevezetű játékból is.

A pár ebben az esetben pontosan 5 darabot jelent. Ez nem sok, viszont arra tökéletes, hogy felhívja azok figyelmét is a programra, akik esetleg még nem találkoztak volna vele, ugyanis egy erősen sikervárományos alkotásról van szó. Elég csak rápillantani a fejlesztőcsapat nevére - Gearbox Software (Half-Life: Opposing Force, Brothers In Arms széria) - és rögtön kiderül, hogy nem holmi kezdőkkel van dolgunk.

A Borderlands egy sci-fi világban játszódó FPS, jelentős szerepjátékos elemekkel. Ha két hasonlót kellene mondanom, akkor a S.T.A.L.K.E.R. és a Rage lenne az. Előbbi a szabadon bejárható terep és az RPG elemek, utóbbi a környezet, és az autós harcok miatt. A készítők egyébként a Mad Max filmeket és a Diablot nevezték meg fő ihletforrásukként.

A sztori a távoli jövőben, a galaxis szélén található Pandora bolygón zajlik. Telepesek lepik el a planétát, akik egy jobb életet keresve jutottak oly távolra. Arany helyett azonban csak különös idegen romokat találnak. A béke gyorsan összeomlik, átadja a helyét a káosznak és a törvénytelenségnek. A problémákat súlyosbítja, hogy ellenséges entitások ébrednek fel téli álmukból, és rögvest nagyon csúnya dolgokat tesznek.

Három személy bőrébe bújhatunk, akik más háttértörténettel, erősségekkel, gyengeségekkel rendelkeznek. Küldetéseket vállalhatunk, felszerelést fejlesztgethetünk, pénzt szaporíthatunk, és talán a világot is sikerül megint megmenteni.

A Borderlands érkezik 2009-ben, a szokásos PC, X360 és PS3 platformokra.

Borderlands E3 screenshotok - 2. kép


Borderlands E3 screenshotok - 3. kép


Borderlands E3 screenshotok - 4. kép


Borderlands E3 screenshotok - 5. kép


Borderlands nevezetű játékból is.'>
nincs még hozzászólás

Borderlands
6.199 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2008
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja