Böngészős MMO-t készítenek a Firefox fejlesztői

2012. március 29.
1.5471
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Mozilla csapata, akik többek között korunk egyik legnépszerűbb böngészőjének a megalkotói, gondoskodnak arról, hogy a jövőben már soha többé ne legyünk képesek bezárni a Firefox-ot, a csapat ugyanis bejelentette, hogy egy MMO munkálataiba kezdtek, amely természetesen egy böngészőből futtatható darab lesz és stílusosan a BrowserQuest címre hallgat.

A Gamespy magazinnak kikotyogott információk alapján, az alkotásban a tervek szerint mindent az egérrel tudunk majd csinálni, így támadni, gyűjtögetni vagy éppen felszerelésünket továbbfejleszteni.

Az BrowserQuest automatikusan menti majd minden egyes lépésünket, így amikor kilépünk a játékból, a következő belépéskor ugyanonnan tudjuk folytatni a kalandokat, amelyek között képesek leszünk majd beszélgetni másokkal és akár a közös élmények reményében csatlakozni is hozzájuk, de magányos harcosként is átélhetjük a történetet.

A BrowserQuestről ugyan további információink nincsenek, de igencsak jó üzletstratégia lesz, ha kizárólag Firefoxra optimalizálják a készítők.
BrowserQuest címre hallgat.'>
2 hozzászólás

marco

13 éve, 1 hónapja és 7 napja

Vendég írta:
Csodaszép!röhögő smiley
Nem is szépnek kell lennie, hanem érdekesnek.mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 1 hónapja és 7 napja

Csodaszép!röhögő smiley

válasz erre
BrowserQuest
nincs ár
kövesd a játékot!
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja