Boldog Születésnapot, Sonic

2009. június 23.
3.7911
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Sega kabalaállatkája, minden idők egyik leghíresebb, legkékebb és legszélvészebb paltformfigurája éppen ma töltötte be tizennyolcadik életévét, nagykorúvá avanzsált Mario egykori legádázabb riválisa.

Az első Sonic The Hedgehog epizód pontosan tizennyolc esztendővel ezelőtt került a polcokra, a Sega akkori, tizenhat Bit-es gépcsodáján, a Sega Mega Drive-on (Amerikában Sega Genesis). Sonic, Mario-t elpáholni született a világra, három egykori Sega-s úriember jóvoltából.

Naoto Oshima, művész, Hirokazu Yasuhara, dizájner és a leginkább ismerős, Yuji Naka, programozó hívták életre Sonic-ot, aki azóta is csak szeli a levegőt, falja a kilométereket, szerzett rengeteg barátot, de legfőbb riválisát, Dr. Robotnikot üldözi (Amerikában Dr. Eggman) mai napig, hegyen-völgyön át.

Az utóbbi idők nem kedveztek népszerűségének, a Sega már csak a nevére tart igényt, egykori fényére úgy fest, hogy kevésbé. Sonic-ot legközelebb a Mario & Sonic At The Olympic Winter Games-ben láthatjuk sok-sok ismert haverjával, és ellenségével oldalán, idén ősszel, majd jövőre négykerekű járgányokba pattanva mérkőznek egymással a Sonic & Sega All-Stars Racing-ben.

Aki hozzám hasonlóan vele együtt nőtt fel az elmúlt években, gyönyörű emlékeket őrizhet elméje legmélyén, mert Sonic, ha már meg is öregedett és belépett a felnőttkorúság néha kegyetlen világába, számunkra mindig is az az infantilis, nagypofájú, hiper-vagány szélvész marad, akinek megismertük. Szeretünk Téged, Boldog Születésnapot, Sonic, a sündisznó!
4 hozzászólás

fr3ntzen

16 éve, 1 hónapja és 6 napja

Boldog Szulinapot !

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

16 éve, 1 hónapja és 6 napja

[Tiltott felhasználó!]

Ryo san

16 éve, 1 hónapja és 6 napja

Boldog szülinapot Sonic,mutasd meg végre régi önmagad!

válasz erre

Maniac

16 éve, 1 hónapja és 7 napja

Boldog Születésnapot Sonic!!!röhögő smileykacsintó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
DNS profiljaPatrik94 profilja