Boldog 25. születésnapot, Insomniac Games!

2019. február 08.
7.9921
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Nem is olyan rég volt, hogy először csodálkoztunk rá a Spyro the Dragonre, ütöttük szét az első dobozokat a Ratchet and Clankben, és vetettük bele magunkat első ízben a Resistance-be - hogy mi a közös ezekben a címekben? Mindet az Insomniac Games-nek köszönhetjük.
 

Ma lett 25 éves a stúdió, akiknek egyébiránt utoljára a Spider-Mant köszönhettük, és ez egy tökéletes alkalom arra, hogy megálljunk egy szusszanásra, és elmerengjünk a csapat eddigi történelmén. Sőt, tehetjük ezt akár az Insomniac Games alapítója, Ted Price társaságában, aki egy videó keretei között mesél az elmúlt 25 évről.

Idén remélhetőleg bejelentik a következő alkotásukat, mely kapcsán megoszlik, hogy mit várnak a játékosok, én például nagy örömmel látnék egy új Ratchet and Clanket, de az is teljes mértékben megérthető, aki a póksráccal szeretne ismét kalandozni.

Kiderült továbbá egy kapcsolódó blogposztból, hogy az átlag időtartam, amíg az alkalmazottak a cégnél vannak, kicsit kevesebb mint 6 és fél évre lőhető be, illetve a brigád közel 30 százaléka legalább egy évtizede dolgozik az Insomniac Games-nél. Mondhatnánk úgy is, hogy ilyen számok mellett kizárt, hogy ne alakuljon ki egy családias légkör, ami szerencsére a munkáikon meg is látszik.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

WarriorAutobot

2 éve, 9 hónapja és 25 napja

Volt egy pici kis kitérőjük, de igen elég sok jó játékot toltak ki a 25 év alatt.
Ahol inkább a minőség mint a mennyiség volt terítéken.

válasz erre

fighterlaci

2 éve, 9 hónapja és 27 napja

De jó kis videó. Bolfogot nekik!

válasz erre

muki

2 éve, 9 hónapja és 27 napja

HBD!

válasz erre

Eltohn

2 éve, 9 hónapja és 27 napja

Wow! Nem tudtam hogy ilyen régóta vannak már!

válasz erre
Spider-Man
11.290 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja