Bodycount: Jövő év elején érkezik, kizárólag konzolokra

2010. március 09.
1.8031
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Stuart Black, avagy a valamikori Black megalkotója komolyan felcsigázta a kedélyeinket, amikor bejelentette, hogy egy forradalmi FPS alkotáson fog dolgozni a Codemasters műhelyében, méghozzá az Operation Flashpoint 2 esetében már teljesített EGO grafikus motor felhasználásával.

A játékról azóta már megtudtuk, hogy a Bodycount névre hallgat, illetve, hogy a következő OXM UK fogja lerántani róla a leplet, ám a mai napon friss információk jutottak el hozzánk róla, amolyan hivatalos bejelentés képében.

Ami a közleményből kihámozható - túl sok konkrétumra ne számítsunk - az annyi, hogy a jövő esztendő elején érkezik meg a játék, jelenleg úgy tűnik, hogy kizárólag Xbox 360 és PlayStation 3 konzolokra. Ez utóbbi reméljük, sőt, legyünk biztosak benne, még a megjelenésig változni fog, bár Stuart Black PC-hez való hozzáállása miatt erős kételyeink lehetnek. Ez még a jövő zenéje! Az viszont már egyáltalán nem, hogy a Bodycount a műfaj legjobbja kíván lenni, amelyhez felhasználja a szüntelen és erőteljes akciózást, a rombolható környezetet, a fedezékharcot, illetve a szingli kampány mellett természetesen a többjátékos örömöket is.

Sajnos túl sok konkrétum nem hangzott el a bejelentésben, mint máskor, most is csak az önimádás, illetve a nagy szavak köré épült fel az egész, annyit azonban még kihámozhattunk belőle, hogy az illetékesek egy olyan hangulatot kívánnak keríteni a játék köré, amelyben úgy érezhetjük majd, hogy valóban ott vagyunk a csaták kellős közepében. Sajnos bővebb információ nem hangzott el a programról, annyi biztos még róla, hogy rengeteg, egyelőre ismeretlen és "Targets"-ként emlegetett szörnyszülöttet fogunk kiirtani benne. Hogy mindehhez mekkora egyéniség társul majd, az kérdéses, de Stuart Black megléte miatt óriásiak az elvárásaink. Alább az első két képet is megtekintheted a Bodycount-ról, amelyről bővebbet a jövő hét folyamán tudhatunk meg, mikor megjelenik az OXM UK soron következő száma.


Bodycount: Jövő év elején érkezik, kizárólag konzolokra - 2. kép


Bodycount: Jövő év elején érkezik, kizárólag konzolokra - 3. kép


1 hozzászólás

Braddock

13 éve, 3 hónapja és 2 napja

Nem lett volna baj ha sosem jön!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja