Bődületes sikert aratott a Kickstarteren a Darkest Dungeon: The Board Game

2020. október 21.
19.4581
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár nem kértek kicsi összeget a készítők azért, hogy elkészülhessen a Darkest Dungeon: The Board Game, úgy tűnik azonban, hogy a Mythic Games és a Red Hook Studios munkatársai megütötték a főnyereményt ezzel a projekttel.

Merthogy a minap felkerült a Darkest Dungeon alapján készülő társasjáték kampánya a Kickstarterre, ahol eredetileg 300 ezer dollárnak megfelelő összeget szerettek volna lehúzni a rajongókról a készítők, de ennek már a háromszorosa gyűlt össze, jelenleg több mint 900 ezer dolláron áll a számláló, az adományok pedig folyamatosan érkeznek.

Ez azt jelenti, hogy egyre több stretch goalt ér el a projekt, az előttünk álló 16 nap során pedig még rengeteg extra funkció és elem kerülhet majd bele a társasba, noha a kampányoldal szerint a készítők sem gondoltak ekkora népszerűségre, hiszen csak 920 ezer dollárig terveztek az utolsó ilyen mérföldkővel, ami pár órán belül össze is jön nekik.

Nézd nagyban ezt a videót!



Darkest Dungeon: The Board Game, úgy tűnik azonban, hogy a Mythic Games és a Red Hook Studios munkatársai megütötték a főnyereményt ezzel a projekttel.'>
3 hozzászólás

Patrik94

3 éve, 9 hónapja és 16 napja

Az kemény. meglepett smiley

válasz erre

petrovicsz

3 éve, 9 hónapja és 16 napja

Mostanában amúgy is pörög a társasjáték...

válasz erre

Ronalddo

3 éve, 9 hónapja és 16 napja

Mert rohadt király a videója. röhögő smiley

válasz erre
Darkest Dungeon
8.399 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja