Bobby Kotick szerint egy vadonatúj cím bújik meg a Blizzard titkos MMO-ja mögött

2010. augusztus 09.
2.3471
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Blizzard az utóbbi időben képtelen tévedni, ezt a kijelentést pedig mi sem bizonyítja jobban, minthogy a nemrégiben megjelent StarCraft II-t egyszerűen két pofára tömték a kritikusok, és az eladások alapján megállapítható, hogy a fanatikusok sem csalódtak az esztendő egyértelműen legkiválóbb stratégiájában.

Amit biztosan tudunk jelenleg, hogy a srácok a Diablo harmadik része mellett a World of Warcraft legújabb kiegészítőjén munkálkodnak, valamint a StarCraft II három részre szabdalt történetének második fejezetén.

Van azonban még valami a srácok műhelyében, amelyről hónapok óta beszél a játékvilág, de konkrétumot még nem csepegtettek el róla az illetékesek. Ez a Blizzard titkos MMO-ja, amelyről rengeteg pletyka keringett már, volt aki egy World of Diablo, míg mások egy World of StarCraft alkotást vizionáltak a cím mögé, ám Bobby Kotick, avagy az Activision-Blizzard vezére a hétvégén bejelentette, ne találgassunk, mert a rejtélyes videojáték egy száz százalékosan új cím lesz, tehát nem valami ismert univerzum MMO-ba ültetése. Mivel az információ hivatalos, ezért egy percig se kételkedjünk benne, és ne hezitáljunk azzal sem, hogy most bevegyünk egy nyugtatót, lévén egy ilyen információval felvértezve csak még jobban várjuk a projekt bejelentését, ami nem mostanában fog bekövetkezni, Bobby szerint ugyanis egy új cím kidolgozása mindig hatalmas feladat, és nem utolsó sorban rengeteg idő. Időnk az van, csak győzzük kivárni!
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljarDAVE profiljaRonalddo profilja