Blur: Mozgásban a multiplayer móka

2010. május 20.
2.6121
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Friss trailer látott napvilágot a Bizarre fejlesztőcsapatának gondozásában készülő Blurhoz, mely alkotásnak nem lesz zökkenőmentes indulása a jövő hét folyamán, lévén a Disney-féle Split/Second már a boltok polcain van - illetve nálunk csak lesz holnap -, a két alkotás pedig az autóversenyek világában szeretne maradandót alkotni.

A mondást pedig ismerjük, a két dudásról és az egy csárdáról... Mindenesetre történjen bárhogyan is, immáron teljesen biztos, hogy mindkét játéknak meglesznek a szerethető sajátosságai.

Hogy pontosan mi, azt természetesen embere válogatja, mindenesetre a Blur már biztosan egy nagyon erős multiplayer mókával érkezik meg hozzánk egy hét múlva, erről tanúskodik a frissen befutott látnivaló is, amelyen a többjátékos mód lehetőségeit tekinthetjük meg közelebbről. Bővebben ugyan csak a Team Racing és a Team MotorMash névre keresztelt, enyhe egyediséget is magukon hordozó lehetőségek mutatkoznak be, de ennek ellenére is érdemes a megtekintésre ez a négy perces szösszenet. Erre parancsoljatok:

#tv#
Blurhoz, mely alkotásnak nem lesz zökkenőmentes indulása a jövő hét folyamán, lévén a Disney-féle Split/Second már a boltok polcain van - illetve nálunk csak lesz holnap -, a két alkotás pedig az autóversenyek világában szeretne maradandót alkotni.'>
2 hozzászólás

Vendég

13 éve, 10 hónapja és 21 napja

Jónak tűnikröhögő smiley A mai NFS-eket simán veri!!! Kissé burnoutos hangulata van menő smiley

válasz erre

lacyboy

15 éve, 8 napja

Nagyon jó game sokkal jobban bejön mitn a Split/Second

válasz erre
Blur
10.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja