Blur: Március 2-től osztják a bétakulcsokat

2010. február 28.
2.2231
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Helme profilja, adatai
Helme
Még február elején számoltunk be arról, hogy érkezni fog hamarosan a Blur béta verziója, mely felkavarja az autósjátékok állóvizét.

Két éve még temettük ezt a játéktípust, ugyanis a Need For Speed hatalmas buktái megtorpanásra kényszerítették a fejlesztőcsapatokat. Mindenkinek mindent újra kellett tervezni, az alapkoncepciókat nélkülönözhetetlen volt formálni, hiszen változott a vásárlói igény. Az Activision-Blizzard sem bízta a véletlenre, így a Bizarre Creations fejlesztőinek adták a Blur elkészítését. Nos, valószínűleg valami jót főztek ki a boszorkánykonyhán, mivel a megjelenés előtt ki mernek adni egy multiplayer demót, amivel megpróbálják demonstrálni azt, hogy miért is érdemes beruházni a játékra.

Természetesen ez nem egy publikus béta, tokent kell szerezni mindazoknak, akik szeretnének egy kicsit száguldozni. A kiosztás március másodikán kezdődik, de csak nyolcadikától lesznek elérhetőek a szerverek. Első körben az online és offiline újságok szerkesztői kapnak kulcsot a Blurhoz. Az Activision hazai disztribútora, - Mocsy- már elküldte a magyarországi lapoknak a körlevelet, melyben igényelni lehetett hozzáférést. Így a Game Channel is megerősíti a hírt, miszerint hamarosan beleléphetünk a gázpedálba és élvezhetjük az őrjítő sebességet. A teljes verzió tavasszal fog érkezni PlayStation3, Xbox360 és PC platformra.
Blur béta verziója, mely felkavarja az autósjátékok állóvizét.'>
2 hozzászólás

marco

15 éve, 3 hónapja és 18 napja

Bishop írta:
A beta kulcs PC-re jön? vagy csak Xbox360?
Csak box.

válasz erre

Bishop

15 éve, 3 hónapja és 18 napja

A beta kulcs PC-re jön? vagy csak Xbox360?

válasz erre
Blur
10.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profiljaBotyi profilja