Blur: Jövő héten indul az Xbox 360-as bétateszt

2010. április 02.
2.0751
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Yoyo profilja, adatai
Yoyo
A Bizzare Creations következő játéka nem mással kecsegtet, mint azzal, hogy a hagyományos NFS játékokat keveri egy kicsit a Mario Kartban látható speciális támadások rendszerével.

Aki tűkön ülve várja a játékot, annak jó hír lehet, hogy a csapat Xbox 360-on mindenki számára elérhetővé teszi a bétatesztet, amely jövő héttől kezdődik. Sajnos a PS3 tulajdonosok ezúttal hoppon maradnak, mert a csapat elmondása szerint a fejlesztés a platformra még hátrébb tart, valamint a PS Network felhasználóinak száma sem olyan nagy, mint a Live felhasználók száma.

"Tulajdonképpen kódolás szinten befejeztük Xbox 360-on a játékot, így jövő héten el is indulhat a bétatesztelés, ami nyilvános lesz, bárki letöltheti a bemutatót"- árulta el Gereth Wilson, a Blur vezető designere. "Már körbenéztünk a neten, és azt láttuk, hogy az emberek nagyon várják a játékot. PS3-on azért nem lesz béta, mert az emberek biztos nem örülnének neki, ha három percenként elfagyna a játék. Próbáltuk egyszerre elindítani a bétatesztet PC-n, PS3-on és Xbox 360-on, de jelenleg sajnos még nincs annyira kiforrva a játék, hogy ez működjön. Már egy platformra is nehéz volt ennyi idő után összehozni a dolgot, de legalább Xbox 360-ra sikerült, s ebből hasznos visszajelzéseket fogunk kapni. Azt is meg kell jegyeznem, hogy azért hajtottunk az Xboxos verzióra, mert ott van a legtöbb online felhasználó, így sokkal több információt kaphatunk a bétatesztből ennél a verziónál." A bétateszt április 6.-án indul Xbox Liveon, míg a játék május 28.-án jelenik meg.
1 hozzászólás

marco

15 éve, 3 hónapja és 6 napja

Kíváncsian várom.

válasz erre
Blur
10.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja