Blur: Befutottak az első értékelések

2010. május 27.
2.2331
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A jelenleg is tartó május hónap két igazán veszedelmes autóverseny játékot hozott a fanatikusok számára, mégpedig a Pure megalkotóitól származó Split/Second, illetve a Bizarre fejlesztésében készült Blur képében.

Előbbi a múltban már megkapta értékelését - tesztpadunkon jelenleg is nyúzzuk a játékot -, és megállapítható, hogy egy nem hibátlan, de egy szint feletti videojáték született a program képében, átlagosan 8-as, 9-es pontszámokkal. A Blur viszont még csak a mai napon kapta meg első értékeléseit, ami sokat nyomhat a latba. Lássuk:

Eurogamer - 8
GamesRadar - 8
TheSixthAxis - 7
IGN - 7
Gamepro - 4.5/5
Gamespot - 8
Eurogamer Germany - 8

Szoros, rendkívül szoros a küzdelem a két autós kiválóság között. A pontszámokból leszűrhető, hogy a Blur sem lett egy rossz játék, sőt, nagyon is rendben van, ám a Split/Second egyelőre még lényegesen jobb pontszámokat birtokol, így tehát az első körben 1:0 az ő javára. Természetesen még több nívós magazin tesztje hátra van, így történhet változás, bár akkora már nem, hogy a végeredményt túlontúl befolyásolja. Mi mindenesetre hamarosan kikezdünk a Blurral is, és egy teszt keretein belül megvizsgáljuk őt, majd a végén elmondjuk, hogy a két autóverseny közül melyik lett a jobb.
2 hozzászólás

Lac

11 éve, 5 hónapja és 3 napja

DNS írta:
What can I say? Blur can take over in a split second...
Uh... ne... ááá... jó, végem. Nagyon nagy

válasz erre

DNS

11 éve, 5 hónapja és 3 napja

What can I say? Blur can take over in a split second...

válasz erre
Blur
10.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja