Blu-ray olvasóval szerelt Xbox 360 modellek érkeznek?

2008. május 02.
2.2251
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A pletyka nem újkeletű, korábban számos szóbeszéd látott napvilágot, miszerint a Microsoft konzolok az előzőleg támogatott HD-DVD szabvány buktája után a Sony Blu-ray olvasóival lesznek szerelve.

Egy ideje néma csend honolt a téma körül, ám ma ismét felbojdult a méhkas egy kínai offline újság hasábjain publikált cikknek köszönhetően. Az Economic Daily News azt állítja, hogy a redmondiak már leadták rendeléseiket a Blu-ray olvasókra.

A Pegatron Technology, az Asus Computer leányvállalata kapta a jelentések szerint a megbízást a kék lézeres meghajtók legyártásra, állítja az Economic Daily News. Információik szerint a harmadik negyedévre realizálódna a dolog és amennyiben igazak a híresztelések, az idei holiday szezonra már a polcokon lehetnek az új kiszerelések. Természetesen ez a dolog, semmilyen formában sem érintené a konzol játék funkcióját, hiszen már túl késő lenne formátumot váltaniuk, mert mostanra közel 20 millió, DVD drive-val szerelt Xbox 360 tulajdonos van kerek e világon.

Ha beteljesülnek a szóbeszédek, akkor ez kizárólag a mozi szerelmeseinek jelenthet komoly előrelépést, hisz nem kellene a leendő Xbox 360 tulajdonosoknak sem külön Blu-ray lejátszóba fektetniük a pénzüket. Hivatalos forrásból nem érkezett sem cáfolat, sem pedig megerősítés, így jelen pillanatban nem tudni, hogy a kínai nyelven publikált cikk mennyire hiteles, vagy mennyire valótlan. Hamarosan fény derül a dolgokra. Ne menjetek messzire.
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 6 hónapja és 26 napja

Pletyka ez, és az is marad. Majd a next gen konzoljukban már BR drive lesz, a 360 hírből sem ismeri mi az röhögő smiley Ebből is a sony jött ki előbb győztesen. Felismerték a BR-ben rejlő lehetőségeket.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja