Blur: Autós élet a Metropolis Street Racer és a Project Gotham Racing után

2009. április 22.
3.2881
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Miután a Sega csendben kivonult a hardver bizniszből, nem folytatódott a Metropolis Street Racer franchise, a Bizarre Creations játékának jogai a japán kiadónál maradtak.

A srácok megtalálták a módját annak, miként vihetnék tovább a koncepciót és összeálltak a Microsoft-tal, a kollaboráció gyümölcse pedig az előbbire kísértetiesen hasonlító franchise, a Project Gotham Racing lett, ám ennek is vége szakadt, amikor az Activision tavalyelőtt megvásárolta az egész bandát.

Az autós franchise újabb címének jogait újfent maguk mögött hagyták, a Microsoft birtokában, így nem maradt más hátra, mint természetesen előre, friss anyagot kellett kitalálniuk, amely Blur címen röppent be a köztudatba és az új tulajdonosuk számára készítik el azt.

Egyelőre nagyon kevés információnk van róla, azt viszont tudjuk, hogy ismét motorizált járgányoké lesz a főszerep, csavar a dologban, hogy ezek fegyverzetet és pajzsot is birtokolnak majd. Ha jól vesszük le a dolgot, az ámokfutásaink helyszínei ismét világvárosok lesznek, - illetve kapunk törésmodellt is - ebben máris hasonlít az előző művükre, a többi aspektus ezzel szemben eltérő lesz. A Bizarre Creations elviekben két másik játékon is dolgozik közben, ebből az egyik egy James Bond-féle vezetős móka lesz, ezt korábban már meg is erősítették, szóval tutira megyünk.

Az első információkat a francia Joypad magazin szállította le, végre ezzel is beljebb vagyunk. Ha előbb nem is, de az E3-on remélünk további részleteket, sőt látnivalókat. A Bizarre Creations team több ízben bizonyította, hogy a fiúk értik a dolgukat, bizalmat szavazunk a brancsnak és majd meglátjuk, hogy mit hoznak ki az új anyagukból. Ég veled, Kudos rendszer?
nincs még hozzászólás

Blur
10.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja