Blue Toad Murder Files: A Buzz! után szabadon

2009. július 14.
1.8481
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A PlayStation exkluzív kvíz játék után a Relentless Software egészen más vizekre evez, ugyanis a frissen bejelentett produkció egy titokzatos gyilkos nyomába ereszti a gamereket.

A Blue Toad Murder Files egy epizodikusan csordogáló sorozat lesz, amelyet kifejezetten a PlayStation Store-ra szánnak a Buzz! megalkotói, Agatha Christie művei által inspirálva. Az első epizód még idén decemberben felkerül a Sony online játékpiacára.

A Sherlock Holmes kalandokra is hajazó alkotás egyben az első olyan műve lesz a Relentless Software-nek, amelyet saját maguk adnak ki. A PlayStation 3 exkluzivitás konzolfronton garantált, de a későbbiekben nem kizárt az iPhone-ra való átültetése sem. A projektnek megnyílt a hivatalos weboldala, ám annak közlékenysége bőven hagy kívánnivalót maga után. Az árszabás még nem eldöntött kérdés, azt a későbbiekben fogják majd belőni, remélhetőleg körültekintően és nem lesz egy vagyon végül az összes további epizód beszerzése. Látogassátok meg a Blue Toad Murder Files hivatalos site-ját, a további fejleményekért pedig tartsatok velünk a későbbiekben is.


Blue Toad Murder Files: A Buzz! után szabadon - 2. kép



Blue Toad Murder Files Officiak Website
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profiljaManiac profilja