Blue Toad Murder Files érkezik PC-re

2010. október 23.
3.5141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Scal profilja, adatai
Scal
Ezúttal ismét egy olyan kalandjátékról adunk hírt, amely először a PlayStation 3 platformot hódította meg, már több mint egy éve.
 

Majd most úgy döntöttek, átportolják a dolgot PC-re is, hiszen a kizárólag PSN-en keresztül beszerezhető játék nagyon jó kis nyomozós móka volt és hátha így gondolja ezt majd a kalandjátékosok melegágyát jelentő PC-s óvilág is. A játékot a Relentless Software fejlesztette és leginkább egy asztali társasjátékhoz szokták hasonlítani, amely talán már hazánkban is ismerős Cluedo névre hallgat, és egy klasszikus nyomozós játékot rejt, amolyan Agatha Christie módra.

A megjelenítés bájos, a rejtélyek Little Riddle városkájában történnek amely ugyancsak az angol felső-középosztály világából lehet ismerős. Minden úriember, és feddhetetlen hölgy, egészen addig míg be nem bizonyítjuk, hogy valamelyikük mégis csak egy romlott gyilkos génjeit hordozza magában. Ráadásul mivel a teljes játék hat epizódból fog állni, így minden egyes epizódban kapunk egy esetet és a hat rész során egy, mestergyilkos kilétére is fényt kell derítenünk, az epizódokon átívelő legnagyobb eset végén. A Blue Toad Murder Files: The Mysteries of Little Riddle részei november 24-től válnak letölthetővé a játék hivatalos weboldaláról.
2 hozzászólás

totyak

10 éve, 16 napja

Ez már valami. Természetesen ezt a játékot is ismerem már kiadása óta, csalódott is voltam, hogy nem tudom kipróbálni. Ezek szerint csalódottságom mindössze november végéig kell magamban tartanom, aztán megnézzük milyen lett. Szerintem jó lesz.

válasz erre

Welar

10 éve, 16 napja

Aranyos kis játék lehet. Mindíd is szerettem a társosjátékokat, és ezért is maradok azoknál főleg a Catan-nál, bár az nem nyomozos játék.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt