Bloodstone alcímmel készülne a Bizarre Creations James Bond játéka?

2010. április 22.
1.7781
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Régóta tudjuk már, hogy a jelenleg teljes gőzzel a Blur befejezésére koncentráló Bizarre Creations egy James Bond címen munkálkodik a háttérben, ami mellett legalább még egy be nem jelentett cím is formálódik náluk.

Sajnos a hamarosan a boltokba kerülő versenyjáték kivételével egyik másik alkotásukról sincsen konkrét információnk, hivatalos bejelentésünk pedig pláne nincs, így maradnak az olyan pletykák, amelyekből a mai napra is jutott nekünk, méghozzá a 007-es ügynökkel kapcsolatban.

Az elkövető a HMV internetes áruház volt, akik portékáik között megjelentettek egy James Bond: Bloodstone című videojátékot, amely kapcsolatba hozható a Bizarre által fejlesztett matériával. A stílussal azonban már komoly gondok vannak, hiszen mikor kiderült a híres titkosügynök legfrissebb kalandjainak a megléte, még egy hátsónézetes lövöldéről beszéltünk, ez később first person shooterré formálódott, a HMV adatlapján pedig egyszerű versenyjátékként lett feltüntetve a program. Hogy mi az igazság? Azt majd csak a hivatalos bejelentés döntheti el, mindenesetre a Bloodstone alcím már biztosnak vehető!
2 hozzászólás

Braddock

13 éve, 2 hónapja és 8 napja

Az egyik kedvenc játékom!

válasz erre

Rain

15 éve, 1 hónapja és 21 napja

My name is Bond, "Bizarre" Bond. Kíváncsi vagyok, hogy e jeles alkotást a fejlesztő, hogyan, miként tálalja majd a nagyérdemű elé?! Vajon "felrázva" nem keverve fogyaszthatjuk majd?nyelvnyújtó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profiljaManiac profilja