Bloodline Champions: Főszerepben a The Guardian karakterek

2010. december 09.
2.5411
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
Igazi, örömteli, szívet melengető jó hírrel szolgálhatunk, ezen a hideg, szeles téli napon azoknak a derék felhasználóknak, akik már tűkön ülve várják a Stunlock Studios legújabb, sikergyanús alkotását, a sokat sejtető Bloodline Champions névre keresztelt matériát, ugyanis a mai napon a Funcom kiadó marketinges stábja Bloodline Champions: The Guardian címmel közzétett egy kedvcsináló rövidfilmet amelyből megtudhatjuk, milyen speciális képességekkel vértezték fel a vérszemet kapott fejlesztők a Tank vérvonal legújabb karakter típusát, a Guardian-t.

A trailer-ből kiderül, hogy ezek a mindenre elszánt, a félelmet még hírből sem ismerő harcosok kimondottan jó egészségnek, illetve parádés immunrendszernek örvendenek és mivel ezen pozitív tulajdonságaikat még felbruttósítják az átlagon felüli védelmi képességükkel is, közelharcban igen komoly kihívást jelenthetnek a velük megmérkőzni kívánó ellenfeleiknek.

Az már csak hab a tortán, hogy viszonylag még mozgékonynak is mondhatók, ráadásul akkor sem szaladnak a szomszédba segítségért, ha éppen némi brutális kaszabolásra, az ellenség életerejét drasztikusan leredukáló sebzésekre kerül sor a csata hevében. A látottakat, hallottakat összegezve egészen nyugodtan leszögezhető, hogy nem fog rossz lóra tenni az a játékos, aki a Guardian-ok mellett teszi majd le a voksát.

#tv#
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 9 napja

Funcom-tól láttam már jobb játékot is, pl. a Dreamfall-t, vagy az első részét, a The Longest Journey-t. Azok igazi klasszikusok.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja