Bloodline Champions: December közepén veszi kezdetét a nyílt béta

2010. november 17.
2.4371
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
Jó hírrel szolgálhatunk azok számára, akik szívesen elütnék fölös szabadidejüket egy pörgős, akciódús szoftver kipróbálásával, ugyanis december 15-ig még lehet jelentkezni a Bloodline Champions névre keresztelt matéria nyílt béta tesztjére.

A Stunlock Studios csapata korábban már beélesített a célra kontinensünkön is számos nagy teljesítményű szervert, amelyeken aztán regisztrációt követően bárki szabadon kedvére garázdálkodhat. Az alkotás kapcsán megjelent rendkívül látványos, kedvcsináló videót elnézve, valószínűleg felhasználók ezrei fognak rekordsebességgel rámozdulni a lehetőségre, ezért nem árt sietnie annak, aki komolyan rész szeretne venni ebben a globális össznépi dzsemboriban.

Nyilván akadnak jó páran kis hazánkban, akiknek még lövésük sincs, milyen játékot is takar pontosan a sokat sejtető Bloodline Champions cím, ezért nem árt, ha ejtünk pár szót magáról a szoftverről is. A Bloodline Champions egy olyan online játszható PVP jellegű, aréna alapú matéria, amely kizárólag a felhasználók képességeire alapoz. Nincsenek benne az ellenfelekénél jobb felszerelések, se magasabb szintek, sem critical hit és a többi. Ezeknek az apró tényeknek köszönhetően a régebb óta küzdő bajnokjelöltek sincsenek semmilyen helyzeti, felszerelésbeli előnyben az újonnan regisztrált tagokkal szemben. Az arénában két csapatra osztva öt-öt felhasználó küzdhet a végsőkig egymás ellen, ahol semmi más nem számít, csakis a játékosok leleményessége, ügyessége. Aki szeretne jelentkezni a nyílt béta tesztre, az megteheti a szoftver hivatalos weboldalán: Bloodline Champions nyílt béta

#tv#
1 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

14 éve, 6 hónapja és 7 napja

[Tiltott felhasználó!]

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja