Blood Bowl: Wood elfek, káoszlények, amerikai foci

2009. március 01.
2.5981
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Ismét hallatott magáról a Blood Bowl, és ennek kifejezetten örülünk, ugyanis az utóbbi időben meglehetősen nagy csend honolt a produktum környékén.

A most érkezett screenshotokkal azonban bizonyítja, hogy továbbra is életben van, és gőzerővel készül. Reményeink szerint a több csúsztatás után 2009. második negyedévére kitűzött megjelenési dátumot tudja tartani a francia Cyanide gárdája, hiszen a Warhammer rajongók már ki vannak éhezve egy vérbő sporteseményre.

A képeken egy wood elf versus káoszlény örökrangadó legjobb pillanatait csodálhatjuk meg. A hegyesfülű népség az elegáns és fair megoldások híve. Törékeny alkatukhoz illően a gyors, ütközés- és erőszakmentes taktikákat részesítik előnyben. Az ellenük irányuló durvaságot azonban kíméletlenül megtorolják a Wardancerek és a Treemanek segítségével. Utóbbiaknak rossz tulajdonsága, hogy képesek a meccs közben is gyökeret ereszteni.

Ezzel szemben a Káosz befolyása alá került csapat nem sokat törődik a tiszta játékkal, de még a labdával se, legalábbis amíg valaki talpon van az ellenség közül. A pontjaikat ennek megfelelően inkább az áldozatok számának gyarapításával, mintsem remekbe szabott touchdownokkal szerzik. A csapatban vegyesen találunk káoszharcosokat és bestiákat, vonalaikat pedig brutális minotauruszokkal erősíthetik meg. Az ő szerepeltetésüket azonban érdemes megfontolni, ugyanis hajlamosak az edzői utasításokat figyelmen kívül hagyni, és a saját fejük után menni.

Blood Bowl: Wood elfek, káoszlények, amerikai foci - 2. kép


Blood Bowl: Wood elfek, káoszlények, amerikai foci - 3. kép


Blood Bowl: Wood elfek, káoszlények, amerikai foci - 4. kép


Blood Bowl: Wood elfek, káoszlények, amerikai foci - 5. kép


Blood Bowl: Wood elfek, káoszlények, amerikai foci - 6. kép


Blood Bowl: Wood elfek, káoszlények, amerikai foci - 7. kép


Blood Bowl: Wood elfek, káoszlények, amerikai foci - 8. kép


Blood Bowl: Wood elfek, káoszlények, amerikai foci - 9. kép


Blood Bowl: Wood elfek, káoszlények, amerikai foci - 10. kép


Blood Bowl: Wood elfek, káoszlények, amerikai foci - 11. kép

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja