Bloodborne: egy trailer a kiemelkedő értékelésekről

2015. március 31.
1.5371
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Miután az Uncharted 4 premierjét hivatalosan is jövő tavaszra tolta a Sony, az idei esztendő egyik legjobban sikerült PS4-es játékának címét már most kioszthatjuk a Bloodborne számára, ami a Metacritic átlaga szerint például 92 százalékon áll.

Ezzel az alkotás kiérdemelte a kurrens generáció eddigi legjobb értékeléseit bezsebelő tripla-A kategóriás videojátéknak járó elismerést, amit a Sony most igyekszik méltóképpen megünnepelni egy friss trailer társaságában.

A mozgókép értelemszerűen túl sok meglepetéssel már nem szolgál a rajongók számára, azonban most már nem is annyira a meglepetés a lényeg, mint a videó keretein belül felbukkanó idézetek és pontszámok a sajtó részéről.

Egy kis érdekességként mellékelünk nektek egy másik mozgóképet is, amelynek keretein belül az első Bloodborne speedrun-t tekinthetitek meg, lévén egy őrült rajongónak sikerült már most kevesebb, mint 45 perc alatt végigvinnie a kampányt.



Bloodborne számára, ami a Metacritic átlaga szerint például 92 százalékon áll.'>
3 hozzászólás

totyak

9 éve, 10 hónapja és 3 napja

Ez a pontozás engem nagyon meglepett, hogy ennyire megnyert mindenkit. Nyilván én csak videókat láttam belőle, de pl. az én ízlésemnek nagyon nem jött be. Persze nem én vagyok a mérvadó.

válasz erre

RyutheStaR

9 éve, 10 hónapja és 3 napja

kpal írta:
45 perc alatt még felfogni se lehet hogy mi történt röhögő smiley Pazarlás így kijátszani.
Teljesen egyetértek! Alapból értelmét se látom az ilyen speedrunoknak. Úgy lenne a korrekt, ha nem használnák ki a glitcheket :/

válasz erre

kpal

9 éve, 10 hónapja és 3 napja

45 perc alatt még felfogni se lehet hogy mi történt röhögő smiley Pazarlás így kijátszani.

válasz erre
Bloodborne
5.225 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja