Bloodborne 2-re utaló easter egg található a From Software legújabb játékában?

2018. november 08.
1.4881
Maniac profilja, adatai
Maniac
A minap jelent meg PS4-re a Dark Souls-sorozattal elhíresült From Software legújabb videojátéka, mely Déraciné címmel azért nem kapott túl nagy figyelmet, mert a PlayStation VR-hoz készült, azonban néhány lelkes rajongó már így is felfigyelt benne pár különleges utalásra.

Több beszámoló határozottan állította ugyanis, hogy a Déraciné keretein belül több Bloodborne 2 easter egget rejtettek el a fejlesztők, ezáltal ráleltek egy Fiona nevű lányt ábrázoló babára, aki azon túl, hogy a Bloodborne Make Contact emote-jára hajaz, a leírásában azt olvashatjuk róla, hogy egy befejezetlen mese szereplője.

Érdekesség azonban, hogy ugyanez a baba a játék más pontján eltérő leírással szerepel, ahol már Seafaring Sage név alatt hivatkoznak rá, de itt is úgy jellemzik, mint egy befejezetlen mese szereplőjét. Hogy miféle befejezetlen meséről lehet szó? Sokak szerint ez bizony a Bloodborne 2 lehet!

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Hentes

5 napja és 22 órája

Az igen! Bár nem vagyok nagy rajongója (már) az elsőnek, de azért tetszett, jöhet a folytatás.

válasz erre

Mordorer

6 napja

Ez de jó!

válasz erre

Hellblade

6 napja és 1 órája

Tényleg a Hunters dream-es baba..
(Bele lehet látni.. )
Ha így van, reméljük nem arra utal hogy a Bloodborneban a vadászat körforgás,így befejezetlen..

válasz erre
Bloodborne
5.225 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

DrThezeus profiljarDAVE profiljaMarduk profiljaWarriorAutobot profiljasmadi1968 profiljaLaci721 profiljamarco profiljaHellblade profiljagery1113 profilja