Blood Bowl: Legendary Edition: Az amazonok is csatlakoznak a bulihoz

2010. augusztus 08.
4.0051
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Bár a Cyanide csapatának nagy része már az A Game of Thrones: Genesisen munkálkodik (legalábbis reméljük), nem feledkeznek el a tavalyi játékuk spéci kiadásáról, a Blood Bowl: Legendary Editionről sem, amelynek őszi érkeztét áprilisban jelentették be.

Dicséretes, hogy a srácok nem csak egy szimpla újrakiadást terveznek 1-2 új dologgal, hanem bőven pakolnak tartalmat a dobozba. Például a már meglévő 9 játszható faj mellé újabb 11-et illesztenek, amelyek a következők lesznek (a biztonság kedvéért maradjunk az angol elnevezéseknél): Halflings, Undead, Norse, Khemri, Nurgle, Elves, Amazon, Necromantic, High Elves, Vampire és Ogre.

Ezek közül néhányat - többek között a félszerzeteket, az elfeket és ogrékat - már közelebbről is bemutatták, most pedig az amazonokra került a sor. A szokásos pár képen (lásd őket lent) kívül egy rövid leírást is mellékeltek a csapatról, amely az eddigiekhez hasonlóan néhány mondatban leírja az erősségüket. Bár az amazon játékosok törékenyek, cselező készségüknek köszönhetően a pályán előforduló legtöbb rázós szituációból épségben jönnek ki. Remekül kiegyensúlyozott csapatot alkotnak, hasonlóan a Human gárdához, ám állandó mozgásra épülő játékot játszanak, amelyet az ütközésre képes Blitzereik támogatnak. Az amazonok egyáltalán nem puhányok, és nincs a Blood Bowlnak olyan titka, amelyet ne ismernének.

Blood Bowl: Legendary Edition: Az amazonok is csatlakoznak a bulihoz - 2. kép


Blood Bowl: Legendary Edition: Az amazonok is csatlakoznak a bulihoz - 3. kép


Blood Bowl: Legendary Edition: Az amazonok is csatlakoznak a bulihoz - 4. kép


Blood Bowl: Legendary Edition: Az amazonok is csatlakoznak a bulihoz - 5. kép

Legendary Editionről sem, amelynek őszi érkeztét áprilisban jelentették be.'>
nincs még hozzászólás

Legendary
7.190 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profilja