BlizzCon 2009: Idén sem maradunk móka nélkül

2009. február 18.
1.5681
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nem ért minket nagy meglepetésként, de azért örülünk neki nagyon, hogy a BlizzCon 2009 is átesett a hivatalos bejelentésen, magyarán idén sem maradunk a Blizzard nagyszabású rendezvénye nélkül, amiről reméljük ugyanakkora szenzációk érkeznek idén is, mint a tavalyi évben.

Ha más nem is, ízes Diablo 3 és Starcraft 2 anyagokkal biztosan el leszünk látva, külföldi kollégáink pedig nem tartják kizártnak a rendezvénnyel egybekötött Starcraft 2 béta kezdést sem, de ez még a jövő zenéje, maradjunk a konkrétumoknál.

A rendezvénynek Kalifornia fog helyet adni, méghozzá az ott található Anaheim Convention Center, az időpont pedig augusztus havának 21. és 22. napja lesz. Ha előbb nem is, ezen a két napon és utána mindenképpen várhatóak lesznek az információáradások a Blizzard háza tájáról, gondolom már sokan dörzsölik a tenyerüket, hogy vajon lesznek-e új címek, vagy a már bejelentett darabokat sikerül-e konkrét státuszba helyezniük. Augusztusban kiderül, ez biztos... Ha másért nem is, a képen látható két hölgyért lehet, hogy már megéri összekuporgatni a repülőjegy árát, a fotó a 2007-es BlizzCon-on készült.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljadarkomen profilja